Az új Európa építői

2019. május 03. 10:25

Örvendetes a tudat, hogy immár beleszólásunk, mi több: meghatározó szerepünk van a nemzetközi politikában.

2019. május 03. 10:25
Orbán János Dénes
Magyar Nemzet

„Napokig fogják boncolgatni Orbán és Salvini elejtett, kétértelmű kifejezéseit, mondatait, és megpróbálják kikövetkeztetni, megrendül, bebukik-e az Európai Néppárt, lesz-e új, keményvonalas pártszövetség, mely alternatívát kínál a baloldallal és a liberális ideológiával megalkuvó konzervatív EPP-vel szemben.

Úgyhogy ez a találkozó felpörgeti a választások izgalmát, mert felmérhetetlen jelentősége lehet annak, mit beszéltek meg a kulisszák mögött. Ezt persze még egyelőre nem fogjuk megtudni, marad a bizonytalanság, de örvendetes a tudat, hogy immár beleszólásunk, mi több: meghatározó szerepünk van a nemzetközi politikában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadakat terelő juhász
2019. május 03. 21:28
"örvendetes a tudat, hogy immár beleszólásunk, mi több: meghatározó szerepünk van a nemzetközi politikában.” Ja. :D
Coccothraustes
2019. május 03. 15:55
"Örvendetes a tudat, hogy immár beleszólásunk, mi több: meghatározó szerepünk van a nemzetközi politikában." Azért sivalkodnak a ballibsik. A balliberális inkompetensek 8 év alatt nem kaptak annyi meghívást mint Orbán egy hét alatt. Fáj nekik, hogy mindenki Orbánnal akar tárgyalni. Ő a központ.
koronaszepe
2019. május 03. 15:06
Miniszterelnökuruk kijátszotta magát a centrumból. Magyarország eljelentéktelenedik...
navis praetoria
2019. május 03. 13:51
Óvatosan kellene bánni ezzel a "das Neue Europa" kifejezéssel.. legjobb lenne kitalálni helyette valami mást, pl. "az európai Európa", vagy ilyesmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!