A legnagyobb fenyegetettséget a cigányságra Farkas Flórián és a Fidesz jelenti

2019. április 25. 13:02

A hátrányos helyzetű romáknak csak az a szociális Európa nyújthat segítséget, amelynek megvalósítását tűzte ki céljául az MSZP Haza, Szeretet, Európa! programja.

2019. április 25. 13:02
MSZP
MTI-OS

„Farkas Flórián azzal riogat, hogy ha nem a Fidesz nyer a májusi választáson, akkor kevesebb támogatást fognak kapni a romák. Mondja ezt az az ember, aki képes volt a hátrányos helyzetű romák felzárkóztatására kapott több milliárd forintot, dőzsölésre, fényűző irodákra és luxusautókra költeni.

Farkas Flórián most félti a romák biztonságát, de amikor kiderült, hogy a fideszes Pócs János kazánba zárt egy roma férfit és az elégetésével fenyegetőzött, akkor inkább a Fidesz képviselője mellett állt ki.

A legnagyobb fenyegetettséget cigányságra az jelenti, ha az európai parlamenti választáson Farkas Flórián fideszes elvbarátai szereznek többséget. A hátrányos helyzetű romáknak csak az a szociális Európa nyújthat segítséget, amelynek megvalósítását tűzte ki céljául az MSZP Haza, Szeretet, Európa! programja.”

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2019. április 26. 09:20
Azért az elég undorító, hogy ilyen marhaságokkal hülyítitek a cigányokat, hogy van európai minimálnyugdíj, vagy európai minimál családi pótlék. Nemhogy nincs ilyen, de nulla a reális alapja is, hogy lehessen ilyen.
Tidal_wave
2019. április 26. 09:10
Emlékszem egyszer még úgy 2007-2008 tájékán a HírTv kameréja rögzítette, ahogyan Gyrucsányt, akkor még szociként, megközelítette egy roma asszony, aki számonkérte rajta a választásokkor tett ígéreteit, és azt, hogy nem lett könnyebb az élete, és nem él jobban. Mire Gyurcsány: "Dógózni köll! Én is dógozom."
Newman
2019. április 25. 21:47
MSZP! A kormányzásotok alatt ölték a cigányokat, ismeretlen militáns csoportok!!! NEM ELFELEDNI!!!!
Maddox
2019. április 25. 19:51
"A hátrányos helyzetű romáknak csak az a szociális Európa nyújthat segítséget" Nem, a hátrányos helyzetű cigányoknak az nyújtana segítséget, ha iskoláztatnák a porontyaikat, hogy azok jók legyenek valamire a munkaerőpiacon, de dolgozni menni az nem opció, ugye, szocikáim?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!