Pete polgármester elindul

2019. április 17. 15:51

Mayor Pete melegházasságban él, büszkén beszél az érzelmi életéről.

2019. április 17. 15:51
Charles Gati
Népszava

„»Mayor Pete« 37 éves. A Harvardon diplomázott, a nagy presztízsű Rhodes ösztöndíjjal Oxfordban is tanult. Hét nyelven beszél. Korábban katona volt, afganisztáni szolgálatra jelentkezett. Anyja nyelvész, egyetemi tanár. Apja Máltáról vándorolt Amerikába, tanszékvezető egyetemi tanár volt a Notre Dame-on. Amikor Pete nyilatkozik, néha fejből idézi a klasszikusokat, beleértve a Bibliát, és tökéletes, nyomdakész bekezdésekben válaszol bármilyen kérdésre. Vallásos, hívő katolikus. Lévén egy bevándorló apa egyetlen fia, láthatóan mélyen érinti a menekültek sorsa. 

Ja, és még valami: Pete meleg. Erről is nyíltan beszél, azt mondja, volt, amikor rémesen szégyellte magát, mindent feláldozott volna azért, hogy ne így legyen, de ezen a perióduson már túl van. Melegházasságban él, büszkén beszél az érzelmi életéről. És már nem csak South Bendben népszerű. Az első negyedévben, még a hivatalos nevezése előtt, a támogatóitól hét millió dollárt kapott a kampányra. E pillanatban csak a két jól ismert nagy öreg, Joe Biden (76) és Bernie Sanders (78) előzi meg a 2020-as demokratapárti elnökjelöltek között. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2019. április 21. 15:47
A világ legeslegnagyobb gazemberei mind művelt emberek voltak. Ahhoz kell egy szint, hogy igazi gazember lehessen valaki. A Gáti pajti által felsorolt stallumok, mind nullák, ahhoz képest, hogy nevezett egyed buzi. Olyan mintha a lepra fennköltségét a kolerával magyarázná valaki. Amennyiben visszatérnek az eredeti állapothoz, (melyet mint tudjuk egy izgága terrorista aktivista csoport töröltetett el egy orvoskongresszuson) miszerint a homoszekszualitás kóros eltérés, természeti hiba, defektus, amit gyógyítani kezelni lehet - mindent pozitívan fogok nézni velük kapcsolatban. De ha azt akarják beadni, hogy a fekélyes seb az bársonyos bőr, és ezt mindenkinek javasolják és elvárják kozmetikummá dicsőítését - hát akkor egyszerűen csak undorító buzi.
Tidal_wave
2019. április 21. 13:24
Annyi balos demokrata jelölt van már, hogy Trumpnak megnőttek az esélyei, a (gestapós) Mueller meg hiába áskálódott két évig...
kálmi
2019. április 18. 18:01
Már megint a témánál vagyunk.
NewHorizon
2019. április 18. 14:41
Ez az unalmas Pete most a fake média meg a szórakoztató ipar legfőbb kedvence, nem győzik ajnározni, halomra dicsérni – nagyban folyik az agymosás, ahogy a libsik próbálják a legjobb fénybe állítani – azaz mindenki kedvencévé tenni. Ebben settenkedik itt ez a balos kerge birka Karcsi is, gondolja, nem fog ártani a kis Petinek a nemzetközi felismerés. Úgy látszik, most ilyen selyemfiúval próbálkoznak abban a reményben, hogy a szavazóknak szimpatikusabb lesz, mint Trump 2020-ban. (Hát ugye, a Trump által elért gazdasági / politikai eredmények mellőzhetők, az a libsi világban sokkal jobban méltányolt, ha valaki fiatal és ferdehajlamú – egyből ‘sztár’ anyag, akivel persze nyerni remélnek. Az elbutított fiatalabb generáció be is dőlhet majd a nagyszabású propagandának mert nem ismerik fel a trükkeiket). Pedig semmivel sem különbözik a többi hasznavehetetlen demokratától és az első dolga az lenne, hogy Amerika alkotmányát jól összecsócsálja. Polgármesterként még a saját környékét sem tudja rendben tartani, magas a bűnözés – de lenne esze az elnökségre pályázni. http://patriotretort.com/pixar-pete-buttigieg/ “Ja, és még valami (a két jól ismert nagy öregről)” Bernie Sanders: kommunista milliomos, 40 éves koráig nem dolgozott, azután politikus lett, első felesége tartotta el és emiatt el is vált tőle. ‘Egyik nászútját Moszkvában töltötte. Jo Biden: Azon kívűl, hogy kifejezetten szeret nőket/gyerekeket tapogatni és nem akar leszokni róla, teljes odaadottsággal kiáll az ‘egy világrend’ eszme mellett, azaz nemzetállam-ellenes globalista. https://newspunch.com/joe-biden-love-new-world-order/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!