A Fidesz malmára hajtja a vizet az MSZP

2019. március 29. 16:17

Tóth Bertalan ígérethalmazát a szocialisták maradék választói sem vehetik komolyan.

2019. március 29. 16:17
Kabai Domokos Lajos
Bekiáltás

„Hogy mi van? Ha nem vettétek volna észre, közlöm veletek drága szocialisták, hogy láthatóan eszetekbe sem jutott a nyugdíjaknak a megemelt bérekhez való igazítása, a javaslataitok nyomán Magyarországon bizonyosan elszabaduló infláció miatti kompenzálása. Úgy emelnétek meg a nyugdíjasok három százalékát érintő, valóban szégyenletesen alacsony kegydíjakat, hogy mindenki mást – a szüleiteket, a nagyszüleiteket – magukra akarjátok hagyni a bérek és az árak várható kavargása közepette. Éljenek meg, ahogy tudnak! Ha van tartalékuk, akkor használják azt. Ha nincs, magukra vessenek! Igazi kapitalista mentalitás!

Minthogy annyira ostobák nem lehettek, hogy ne vélelmeznétek: előbb-utóbb szóvá teszi valaki mindezt, és rámutat arra, hogy az ilyen húzásokkal hovatovább az utolsó választóitokat is elveszítitek, csak két dologra gondolhatok. Vagy főként a saját anyagi gyarapodásotokkal vagytok elfoglalva, vagy amit oly sokan suttognak már egy ideje: ti is csak Orbán Viktor szatellitjei vagytok. Jut eszembe, talán nem véletlen, hogy a mai állampárthoz közeli rádióban kürtöltétek világgá a minden realitást nélkülöző ígérethalmazt, amit még egy nyugdíjasokat érintő ködösítéssel is megtetéztetek. Ám győzzetek meg az ellenkezőjéről, ha van ehhez elegendő szellemi muníció benneteket és mögöttetek! Állok, állnánk elébe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libraman
2019. március 30. 08:19
A hülye Béndek helyett megkaptuk Kabait, aki szintén az, de ő még aljas proli irigységgel is megvan "áldva"!
luisbathhelena
2019. március 29. 21:31
Nem tökmindegy mit ígér ak?? Ha veszítenek, ha nyernek úgyse valósítják meg.
Google
2019. március 29. 18:02
Mar csak azt mondanak meg az MSZP- s Tothok, honnan lenne penz a megemelt berekre, csaladi potlekokra Europaban, amikor tudjuk, mennyi megy el a migransokra. Es akkor Europa arra gondol, nosza, adjunk tobb penzt a kelet- europaiaknak. Is. Bar nem kell ilyen kerdesekkel farasztani oket, csak valasztas elotti beetes! H
tango47
2019. március 29. 17:34
Az ingyen sör és az örök élet szóba sem került?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!