Úgy kell Dobrev a Fidesznek, mint ezer kődobáló férfi Röszkére

2019. március 04. 07:48

Dobrev Klára maga a póker ász a Fidesz szempontjából.

2019. március 04. 07:48
Gergely Márton
Gergely Márton
HVG

„Korrupciógyanús ügyekbe keveredhet a későbbiekben Dobrev Klára – jelentette a héten az állami média, és aki még képes gondolkodni ebben az országban, jót nevetett a képtelen híren. A jövőbe látnak a Híradónál, hogy tudják, ki mibe keveredik? Ilyen a világon nincs! Illetve Magyarországon nagyon is van. Az állami média hűen szolgálja a kormány(párto)t. Előre értesül arról, milyen üzenetet kell sulykolni, kit kell kritizálni, és kiről mi rosszat kell mondani. Dobrev Klára pedig maga a póker ász a Fidesz szempontjából.

A kommunista-kártya: Dobrev anyai nagyapján keresztül összemosható a mai baloldal a kommunista diktatúra legsötétebb éveivel.

A luxusbaloldal-kártya: Dobrev férjével együtt a magyar milliárdosok klubjának tagja, a meggazdagodására pedig joggal lehet mutogatni.

A Gyurcsány-kártya: nincs még egy politikus, akinek tartósan olyan rossz lenne a megítélése a teljes népesség körében, mint a jelölt férjének.

A korrupció-kártya: bár bizonyítva nincsen semmi, a családi cégük, az Altusz, illetve Gyurcsány miniszterelnöksége körül a kormánysajtó mindig talán hangzatos vádakat. 

A Fidesz és sajtója a DK listájának kihirdetése után ki is játszotta az összes lapot. Volt itt Apró-villa, amely kapcsán úgy tehet a kormánypárt, mintha érdekelné a magyarországi zsidóság vagyonának elrablása. Az egyik portálon 56-os forradalmárok megkínzását olvasták Dobrev fejére. Egy elemző közben azt állította, hogy a DK listavezetőjének a programja »színtiszta sorosista« politika. Másutt azzal igyekeztek riogatni, hogy Gyurcsány felesége 2022-ben összellenzéki miniszterelnök-jelölt lenne, vagyis semmi sem az, mint aminek mutatják.Deutsch Tamás pedig azzal szállt be a versenybe, hogy azt lódította: Dobrev mindössze mentelmi jogot akar szerezni magának az elítélését így megelőzve”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2019. március 06. 08:45
Ez a cikk is csak a Fidesznek kedvez. De csak írjatok minél több blődséget.
Zsusztina
2019. március 06. 08:44
"A kommunista-kártya: Dobrev anyai nagyapján keresztül összemosható a mai baloldal a kommunista diktatúra legsötétebb éveivel." Felháborító! Pedig Klárika is megmondta, hogy az ő nagypapija csupaszív drága jóember volt, és Klárika ezt jobban tudja, hiszen az ő nagypapija volt. A sok hülye történész, meg a még hülyébb jobboldal politikusok ezt nem tudhatják olyan jól mint Klárika.
néhai Ch.Pilot
2019. március 05. 02:22
Érdekes a cikkíró felvetése... Se a kődobálókat, nem a Fidesz rendelte a röszkei határhoz, se Dobrev Klárát nem a Fidesz kérte fel (akár titokban), hogy induljon az EP választáson. Akkor viszont mire való ez a cikk? Elismerése annak, hogy jelenleg történjék bármi a történelem színpadán, az a Fidesznek kedvez? Én inkább azt a következtetést vonnám le ebből, hogy a Fidesz jól áll a történelem által jelenleg felvetett kérdésekhez, azokra jó válaszokat ad, az ellenfelei pedig hiteltelenek (Dobrev), illetve valóban ellenségként viselkednek (röszkei kődobálók). Mondom, én inkább ezt a következtetést vonnám le, de hát nem vagyunk egyformák... :-)
Peter8811
2019. március 04. 18:09
Már a cimbalmosok is beleszólnak a politikába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!