Csak az önérdek

2019. március 06. 13:14

Dobrev jelölésével a DK ártott a hitelességének.

2019. március 06. 13:14
Gergely Márton
Gergely Márton
hvg.hu

„Cikkemben azt írtam le, hogy Dobrev jelölésével a DK nem a rendszer ellen harcol, hanem a többi ellenzéki párttól akar választót elhódítani. Sőt, a kormánypártok szavazóinak összetartását még segíti is az ő frontvonalba emelése. Ezzel párhuzamosan azt állítottam: Dobrev jelölésével a DK ártott a NER-rel szembeni kritika hitelességének.

Egyik pillanatban lázadást hirdetnek a vezér által kiépített autokrácia ellen, majd megmérettetik magukat önállóan egy olyan választáson, amely lebonyolításának minden apró részletét a csalónak mondott rendszer határozza meg. Ezt nem vezeti más, mint az önérdek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2019. március 08. 18:58
"Dobrev jelölésével a DK ártott a hitelességének." MIJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNEK?
gyaloggos
2019. március 06. 19:30
A DK esetében értelmetlen, értelmezhetetlen hitelességről beszélni. AMÚGY meg folyamatosan azt teszik, a jelenlegi ellenzéki pártoktól igyekeznek szavazatokat elszipkázni. AZ MSZP rengeteget ártott önmagának azzal, hogy nem szakított véglegesen azzal a szemétgyűjtő párttal!
sztd
2019. március 06. 19:17
Nem vagyok DK-s, sőt... Azt viszont nem értem, hogy miért hitelteleníti a Gyurcsány-pártot, ha Gyurcsány feleségét indítja egy választáson.
Türelem
2019. március 06. 18:51
Alap premissza, az életben nincs csak fekete és csak fehér, a balliberális értelmiség sem egysíkú, soraikban is számos felelősen gondolkodó található, közéjük sorolom Gergely Mártont is. Az ország, a nemzet jelene és jövője szempontjából sorskérdés, hogy a gondolkodók, politikai hovatartozástól, elkötelezettségtől függetlenül kidolgozzanak egy, a többség számára elfogadható, a fennmaradást, a túlélést biztosító nemzeti minimumot, s annak alapján egy új társadalmi szerződést. Nyugat politikai, morális alkonya - 2030-ra Németország kancellárja muszlim lehet, ami a CDU számára reális programot képez - sürget bennünket, nincs idő arra, hogy a nemzetben gondolkodó politikai táborok egymás kivéreztetésére várjanak, játszanak. le kell léptetni a politikai színpadról az elmúlt évtizedek rombolásáért felelős, szakmailag és morálisan is amortizálódott politikusokat, pártokat, identitás nélküli ide-oda ülő szélhámosokat. Húzni kell egy morális vörös vonalat, a régi kozmopolita bolsevikokat, mai leszármazottaikat, a politikai karrierjüket külföldi érdekcsoportok árnyékában építőket örökre ki kell zárni a közéletből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!