Szemétdomb

2019. március 27. 17:14

Akadnak sokan, akik szívesen látnák bizonyítva a baloldalt gyilkosan lejárató bűncselekményt.

2019. március 27. 17:14
Friss Róbert
Népszava

„De most történt, hogy a kormánypárti Pesti Srácok munkatársa, aki kezdetektől elmerült a Czeglédy-ügy tálalásában, talán mert megunta az újságírást vagy inkább, mert semmit sem ért a média hivatásából, – határozott kérése ellenére – kiadta az ügyészségnek a neki cikkeihez háttérből súgó – azóta a pártból távozott – szocialista informátorát, hátha így eredményesebb lesz a nyomozás Czeglédy ellen.

A kiadott név csak megerősítette azt a levelet, amit az újságíró Polt Péter legfőbb ügyésznek írt, s amelyben méltatlankodva kevesellte a „politikai szálat” a büntetőügyben. Mindez a hvg.hu birtokába került nyomozati anyagokból derül ki. »A kormánylap újságírója nemcsak az alapvető sajtóetikát rúgta fel, a Polt Péternek címzett dokumentumban leírja saját „jelentős szerepét” is az eljárásban. Az informátorral folytatott levelezéseit is megszereztük és lehozzuk, mert plasztikusan mutatják, hogyan gyárt cikket a NER-média« – írja a hvg.hu.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. március 28. 16:55
Szemétdomb Na ez találó újságnév lenne nektek és a főcímben Grosvenor bácsi kukorékolna a szemétdombotok tetején. Fi fi fi desz ri kú!
akiaki
2019. március 27. 23:13
Fri SS? nekem írtó gyanús
Minnie
2019. március 27. 21:14
Frisch? marxizmus - leninizmus esti egyetem bolsevik faszkalap
Minnie
2019. március 27. 21:10
Friss? faszfej.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!