Fegyverbe!

2019. március 31. 17:53

Engem arra tanítottak, hogy az ember mezítelen teste nem tehető közszemlére az akarata és beleegyezése nélkül.

2019. március 31. 17:53
Aristo
aristo.pestisracok.hu

„Ők fognak egy szál alsóneműben, vagy anélkül mászkálni az öltözőben, miközben ez majd nézi őket. És majd ő is ott kalandozik pucéran, miközben lábai között ott lóg(?) az egész ocsmány hülyeség természetes cáfolata. Vajon milyen érzés lesz ez nekik? Mert ugyebár a sajtóból tudjuk, hogy például a ködös Albionban, ahol az elmebaj már a tetőfokára hágott, voltak efféle »nők«, akik kérésükre a női börtönbe kerültek, és aztán botrány is lett a dologból, mert ott, a nőiségükkel homlokegyenest ellenkező interakciókba keveredtek a valódi női elítéltekkel. Csak mert valami hülyék úgy döntöttek, hogy az ivarszervek nem számítanak, csak az illető saját kijelentése bizonyíthatja a nemét. Mi van ha majd a női öltözőben, a csinos, kívánatos munkatársnők láttán ébred rá, hogy tévedett?

Túl ezen nem kérdezték meg az illető cégnél dolgozó hölgyek férfi hozzátartozóit sem. Nyilván mert ciszheteró taplónak gondolják őket, akik nem tudnak a kellő nyitottsággal állni a dologhoz, ezért a véleményük nem számít. Van is valami ebben, mert én békés ember vagyok, ám ha valamelyik női hozzátartozómat kényszerítenék ilyen förtelmesen megalázó helyzetbe, bizonyára nem tudnék jótállni magamért és akár jogon kívüli eszközzel (vö.: szívlapát) is, de beavatkoznék. Én ugyanis úgy emlékezem, engem arra tanítottak, hogy az ember mezítelen teste nem tehető közszemlére az akarata és beleegyezése nélkül, és – tudom förtelmes fasiszta megkülönböztetés – ez különösen vonatkozik a nőkre. Azt is eszembe vésték, hogy a nők védelmezése pedig nem az ostoba feministák, hanem a férfiak dolga, mert ezt diktálja a lovagiasság, ami – tudom – szintúgy fasiszta ciszheteró fogalom.

Amint a Háttér Társaság neve fölmerült, azonnal nyilvánvalóvá vált az egyedi eset mögött meghúzódó szándék. Nem ennek a szerencsétlen beteg lelkű embernek az ügyéről van szó, hanem sokkal többről. Precedenst kívánnak teremteni. Amint az a boldog nyugaton már megtörtént, itt is ki akarják alakítani a félelem légkörét, az ahhoz szükséges hivatalokkal és ilyen-olyan NGO-kal, érdekképviseletnek álcázott besúgóhálózattal. A cél az, hogy senkinek még csak eszébe se jusson a józan ész nevében felemelni a szavát, mert azonnal rátámadnak, és – mint azt már szerte a nyugati világban láthatjuk – mindenféle repressziók érik, kirúgják a munkahelyéről, derékba törik a karrierjét. Gonosz diktatúra épül, a perverz hülyeség diktatúrája, és mindez természetesen az emberi jogok, a nyitottság és elfogadás álcáját viseli.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2019. április 01. 18:17
Bazz, ezt nem hiszem el. Olvasom a cikket, és nem hiszem el. https://index.hu/belfold/2019/03/29/transznemu_harc_az_oltozo-valtasert_megegyezes_szuletett/ Létezik ilyen nálunk is? Valaki nőnek mondja magát, és akkor átírják a személyiben a nemét? Csak mert ugye innen már csak egy lépés a kanadai módszer, hogy nem kell hozzá műtét se, hormonkezelés se, elég annyit mondania, hogy nőnek éri magát. És hogy egy cégnek kötelessége ezeket az izéket a női mosdókba, női öltözőkbe engednie?
M.A.E
2019. április 01. 15:21
Majd jól be lesutek perelve, lázadást és erőszakot szitotok,buzditotok, és ti nevezitek magatokat hithű polgárnak,ugyan!
Harangláb
2019. április 01. 07:28
Hát, ha a normális nemi viszonyok, és a nők védelme a már a haladó Nyugaton fasizmus, akkor: Je suis fasciste! :)
Csomorkany
2019. március 31. 23:34
A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a csoportos zuhanyzók mindenképpen problémásak. Ha mondjuk 20-ból 1 férfi buzi, akkor számára egy ilyen öltöző maga a paradicsom, viszont a többieket szexuális zaklatás éri. Szóval igazán jó az lenne, ha meg lehetne oldani a zárt öltöző- és zuhanyozókabinokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!