Egymillió szavazót veszített az ellenzék

2019. február 10. 17:41

Ez egy hírlapi kacsa, de ugye azonnal fölfigyelt rá a nyájas olvasó, és böngészni kezdte a cikkemet.

2019. február 10. 17:41
Orbán János Dénes
Magyar Nemzet

„Az elmúlt három hónapban egymillió szavazót veszített az ellenzék. Ez egy hírlapi kacsa, de ugye azonnal fölfigyelt rá a nyájas olvasó, és böngészni kezdte a cikkemet.

Félmillió támogatót veszített a Fidesz – harsogják az ellenzéki propag…, pardon: független-objektív médiumok. Ezt állítja ugyanis a Medián. A Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet egy megbízható intézmény, értendő ezalatt: jó pénzért meg lehet bízni azzal, hogy az ellenzék szája íze szerint kutassa a közvéleményt. Ha valakinek déjá vu érzése támad, nem alaptalanul: mit is olvashattunk 2018 szeptemberének utolsó napjaiban ugyanezen médiumokban? Ezt, kérem szépen: »Medián: Félmillió szavazót veszített el a Fidesz a választások óta.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qwrtzq
2019. február 10. 20:20
nem veszíthet az ellenzék egymillió szavazót, mert összesen nem volt neki annyi
Kup Lung
2019. február 10. 20:07
Két országos választás között nincs nagy szerepe pár százezres mozgásnak sem . Egyik így méri másik úgy . Majd meglátjuk hisz lesz 2 országos szintű "felmérés" idén úgyis . ----- Pl. az Iránytű Intézet meg volt győződve róla a tavalyi választások előtt hogy összesen mintegy 300 ezer választó fordult el a Fidesztől. Sőt hát azt meg minden közvélemény kutató (még a kormányhoz közeliek is! ) biztosra vette hogy a magas részvétel az ellenzéknek kedvez . Nem így lett . ----- Egyébként is nagy a kormányzat mozgástere ha úgy látja bármikor hozhat kedély javító intézkedéseket ha van mozgástere . Most van és ezt ma meg is tette . Nehéz helyzetben van az ellenzék továbbra is . ------ A cél meg soha nem az ellenzék elkötelezett szavazóinak a megnyerése (felesleges ezen erőlködni), hanem a billegőké ,hezitálóké , "nem is tudom kire szavazóké" .
3M..
2019. február 10. 18:43
Az viszont nem kacsa, hogy a Fidesznek korábbi félmillió szavazója intett örökre búcsút. Szebb Jövőt!
egynick
2019. február 10. 18:41
A Medián lőtte be legpontosabban a 2018. áprilisi eredmént is. Mi is a problémája a szerzőnek? Még így is 38% a fidesznek. Ez nem kevés. Már egy minimális rossz hír sem fér bele?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!