A teljes ellenzék beállt Soros kampányába

2019. január 14. 16:22

A Munka Törvénykönyve módosítása csak ürügy a balhékhoz és politikai akciókhoz, ezt maga Gyurcsány Ferenc vallotta be.

2019. január 14. 16:22
Fidesz
Közlemény

„A teljes ellenzék beállt Soros kampányába – reagálás az ellenzéki pártok bejelentésére (Alkotmánybírósághoz fordulnak)

A Munka Törvénykönyve módosítása csak ürügy a balhékhoz és politikai akciókhoz, ezt maga Gyurcsány Ferenc vallotta be. Soros megkezdte európai parlamenti választási kampányát és a teljes ellenzék beállt Soros kampányába.”

(MTI-OS)

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2019. január 15. 22:56
Soros Migráncs Fideszcsicska vagyok Apa gondolkodni hagyott Írhatok amit akarok Gondolatom felragyog Migráncs soros gyurcsány Gazdagodik az orbán
Valodi
2019. január 15. 11:06
"...a teljes ellenzék beállt Soros kampányába" - höhöhö... de bele ám! Pont úgy, ahogy a tehetséges mr. Ripley, akarom mondani Orbán Cipolla Viktor eltervezte: "2014-re ... jött az ötlet, hogy új ellenséget kell kitalálni, kellett egy személy, aki nem csak irányítja a veszélyes külföldi nagytőkét, de meg is testesíti azt, ő lett Soros György, a hazánkat támadó, és közben a háttérhatalmat irányító tökéletes ellenség. A finkelsteini módszer lényege, hogy ha valakit támadnak és ő reagál arra, akkor a saját narratívájukat erősítik, így Soros nem tudott mit kezdeni az abszurd vádakkal. Birnbaum láthatóan ma is büszke a találmányukra: 'Annyira nyilvánvaló volt. Ez volt az összes termékünk közül a legegyszerűbb. Csak be kellett csomagolni és piacra dobni.' .... höhöhö.... egy újabb politikai termék!
rajgy
2019. január 15. 09:36
Azt írja a Fidesz Hirdetés, hogy INGYEN van a Tankönyv és az Étkeztetés! Pedig ezt nem a Mészáros Lőrinc ajándékozza, hanem ezért a Magyar Nép már megdolgozott. Ennyire van "INGYEN" a Fidesz ajándék. Elveszi a Néptől, azután visszaadja "INGYEN".
rajgy
2019. január 15. 09:17
Fidesz ima: "Mindennapi SOROSunkat add meg nekünk ma!" Ha az Alkotmánybíróság helyt ad, akkor ők is SOROS emberei!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!