Füstgránát kell ide

2018. december 17. 17:36

A túlóratörvényben a NER totálisan inkompetens, részben korrumpált, kooptált, részben eszköztelen, egészen tehetségtelen ellenzéke látta meg a lehetőséget.

2018. december 17. 17:36
Uj Péter
444

„Elég sokat elárul a hazai szakszervezeti mozgalom erejéről, hogy az egész túlóratörvényes balhésorozatban az ő hangjuk a leghalkabb talán.

Nem látni/hallani harcias szakikat vörös fejjel kamerába üvölteni, nem üléseznek éjszakákon át a sztrájkbizottságok. A törvény elfogadása előtt lement néhány hervatag demonstrációcska meg elégedetlenkedő nyilatkozatocska. Két szakszervezeti vezető végül elballagott Áderhez a szombati hóesésben, sőt talán még a sztrájk szó is elhangzott valamilyen nem túl provokatív szövegösszefüggésben. Aztán sikerült a vasárnapi tüntetés élére installálni egy nagy szakszervezeti molinót.

Egyébként sem a szakszervezetek aranykora ez: a bérek évek óta dinamikusan nőnek (egész Kelet-Európában), gyakorlatilag mindenki dolgozik, aki akar. Nem ilyen időszakokban szoktak megerősödni a munkásmozgalmak.

A túlóratörvényben a NER totálisan inkompetens, részben korrumpált, kooptált, részben eszköztelen, egészen tehetségtelen ellenzéke látta meg a lehetőséget.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. december 19. 07:42
Füstgránát kell ide..." nem kell ide füst, anélkül is látványos volt, ahogy libsik lógtak a szeren, ahogy ropogó csontokkal próbáltak ninjamutatványokat bemutatni....a szárszói roncsderbi méltó folytatása volt...
Bokros Birka
2018. december 18. 19:14
Körmeidre Petike jól vigyázz, nehogy úgy járj, mint Kádár apád!
tothcsaba-XSV
2018. december 18. 18:28
Te szerencsétlen eszement idióta hogy végezhetted el iskoláidat ha nem érted meg hogy a túlórát a kormány nem rendeli el kötelezően ez csak lehetőség a több keresetre, de behatárolja a munkaadókat hogy nagyobb óraszámra kötelezhesse a dolgozóit.
puszika
2018. december 18. 16:26
Ez nem így van UJ ELVTÁRS! A szakszervezetek/csak azok akik nem adták el magukat harminc ezüstért/ lehetőséget látnak a törvényben. Akiket meg megvettek azok azt fújják amit a vásárlók! Talán jobban meg kellene ismerned a magyar érdekvédelmet,mert abban láthatóan igen hiányosak az ismereteid!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!