Tüntetés a szervezők ellen (és volt valami orbánozás is)

2018. szeptember 17. 12:17

Több mint ezer ember gyűlt össze a Bem téren, hogy hitet tegyenek a Sargentini-sejtés mellett.

2018. szeptember 17. 12:17
Piréz Róbert
Tutiblog

„Több mint ezer ember gyűlt össze a Bem téren abból a célból, hogy hitet tegyenek a Sargentini-sejtés mellett, valamit ácsoljanak egy olyan morális talapzatot, amire a teljes ellenzéki panoptikum fel tud állni úgy, hogy Gyurcsány miatt se szédüljenek le róla a célegyenesben.

Ebből annyi valósult meg, hogy a megjelentek fele a szervezőket szidalmazta, miután az önmagát kormányképesnek tekintő MSZP és DK a hangosítást sem volt képes megoldani, csak a Külügyminsztérium épülete előtti szűk vonalban állok hallhatták Iványi Gábor és Erzsi macska gazdájának szavait arról, hogy szomorú, de még milyen szomorú világban élünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2018. szeptember 17. 18:29
Öszödferi ma megint bohócot csinált magából, de holnaptól permanens tüntit hirdetett.. Nem lehetne egy online webcamot kitenni oda? Szoktam nézni gólyákat, peléket és egyéb állatokat az állatvédőknél a neten, Fletóra is ránéznék néha, pl mit eszik, stb....
atila68
2018. szeptember 17. 16:49
De ki Iványi Gábor gazdája?
Esvány
2018. szeptember 17. 16:37
Szellemi nyomorultak, Fletóval és Iványival az élen! "Iványi szerint nincs még egy olyan ország, ami az alaptörvényébe foglalja, hogy a hajléktalanság büntethető. Ez gyalázat, szembe megy a Bibliával." - írja az Index Mint tudjuk, az Alaptörvény módosítása nem a hajléktalanság büntethetőségéről szól, hanem "az életvitelszerű közterületen tartózkodás" tilalmát mondja ki (a hajléktalan szállóra tehát szabad bemenni). A farizeus Iványi, tehát hazudott egy öblöset, azaz szembe megy a Bibliával ("VIII. Ne hazudj!").
puszika
2018. szeptember 17. 15:09
Ez olyan volt mint Kádárnál a kommunista búcsú körmenete! A pártház előtt vonultak fel május elsején!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!