A cenzúrát egyetlen orgánumnál sem fogadtam el

2018. augusztus 01. 21:23

Ha hagynak a saját szakmai szempontjaim mentén dolgozni, akkor nem törődöm sem a sarokban lévő logó színével és alakjával.

2018. augusztus 01. 21:23
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Sokan kérdeznek a Sznobjektív jövőjéről. Nos, ha a Hír TV-nél valóban a 2015 előtti állapotok visszaállítása zajlik, akkor a műsor nyilvánvalóan megszűnik. Ha különös módon mégis felajánlanák a folytatást, arról csak a szerkesztővel, Kovács Gáborral, továbbá az állandó résztvevőkkel, Farkas Attila Mártonnal, Horváth Oszkárral, Ceglédi Zoltánnal, Magyar Dáviddal és Dinnyés Gergellyel egyeztetve hozhatok döntést. Ez a műsor csapatban készült – csakis csapatban szűnhet meg. Mindenesetre nem számolok azzal, hogy a Sznobjektív jövőjéről mi döntünk majd.

Az én álláspontom valamennyi munkahelyemen az volt, hogy ha hagynak a saját szakmai szempontjaim mentén dolgozni, és nem kényszerítenek tartalmi alkukba, akkor nem törődöm sem a sarokban lévő logó színével és alakjával, sem az előttem meg az utánam sugárzott műsor tartalmával: a munkát legjobb tudásom szerint elvégzem – a cenzúrát azonban egyetlen orgánumnál sem fogadtam el. A Sznobjektív egy politikailag kiegyensúlyozott, kulturálisan mértékadó és nézett műsor. Úgy gondolom, hogy ez a brand bármelyik médiatulajdonos számára értékes lehet. Sajnos itthon a két országosan sugárzott kereskedelmi tévét leszámítva soha, sehol nem volt szempont a nézettség – a minőség meg szimplán sehol. Az elmúlt tizenöt évben tucatnyi orgánumtól távolítottak el olykor tartalmi-politikai okból, máskor az ott hirdető multik kérésére. Ha távoznom kell, úgy nem ez lesz az első, és aligha az utolsó alkalom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Borsay Ubul
2018. augusztus 04. 07:42
Nincs olyan médium, ahol ne lenne - ilyen vagy olyan irányú - cenzúra.
Rabonban
2018. augusztus 03. 10:03
Robi, van egy problémám. 2 éven belül a második márkás sportcipőm lyukadt ki. Te mindent tudsz. Ugye a 2Rule cipőket is fog gyártani? És ugye vidéken is lesznek boltjai?
48gondolkodó
2018. augusztus 03. 06:18
Nem értem a mandiner.hu-t, hogymiért kell itt szerepeltetni TGM-et meg Puzsért. A mondanivalójuk teljesen értelmetlen olvasásra sem érdemesek, akkor meg minek? Persze aki olvassa őket, sőt még kommentálja is mutatja a szinvonalukat. Csak foglalják a helyet más értelmes írások elöl, és hozzájárulnak busás megélhetésükhöz.
Volo
2018. augusztus 02. 22:35
Bizony Puzsér, a munkaadók nem szeretik ha odaszarsz a neked és családodnak enni adó markába. Most mondd, milyen ostobák ezek, akikből élsz:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!