A migránspárti párt

2018. augusztus 31. 08:26

Drágám, te most a szemednek hiszel vagy nekem?

2018. augusztus 31. 08:26
Apáti Bence
Magyar Idők

„A Migration Aidről nekem mindig az a régi, de aktualitását soha el nem vesztő vicc jut eszembe, amiben a feleség hazaérvén egy másik hölggyel találja hites, ám a hűséggel a legkevésbé sem vádolható férjét, aki az in flagranti minősített esetére egy méretes fittyet hányva, sztoikus nyugalommal mindössze annyit kérdez a kétségbeesett feleségétől: Drágám, te most a szemednek hiszel vagy nekem?

Történt ugyanis, hogy 2015 kora nyarán, midőn magukat szír, felső középosztálybeli nagycsaládosoknak hazudó afgánok, banglade­siek és pakisztániak kezdtek betörni az országunkba, a Migration Aid tiszteletbeli szóvivője, Zsohár Zsuzsa Magyarország szinte összes televízióját igyekezett végighaknizni, hogy a – saját szemünkkel – látottakat megpróbálja ki- és megmagyarázni. Azt próbálta elhitetni a nézőkkel, hogy az invázió seregét alkotó, jórészt analfabéta – afgán, iraki és bangladesi – honfoglalók a mesés Szíriát hagyták maguk mögött, akik a menekülés miatt, érthető okokból roppant mód szomorúak, a bombák robaja miatt pedig traumatizáltak, valamint a hosszú út ­miatt elcsigázottak is, hisz végig a nyakukban és a karjukban voltak kénytelenek cipelni legkevesebb négy gyermeküket és feleségüket.

Zsohár arra is többször utalt, hogy a családfők többfajta világi tudományban jártasak, de emellett a menekültek között nagy arányban találhatók keresztények is, akiket az Iszlám Állam marcona katonái üldöztek el az Aleppóban található nagypolgári, könyvtárral és méretes szalonnal rendelkező, bau­haus típusú lakásaikból. (...)

Ez a többszörösen hazugságon kapott Migration Aid alakult most párttá, hogy folytathassa az invázió propagálását. Figyeljünk oda rájuk! Vagy inkább ne!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. augusztus 31. 19:02
"Figyeljünk oda rájuk! Vagy inkább ne!" Akkor miért is kellett ezt a cikket írni róluk? Azt akarja a szerző, hogy ne figyeljünk rájuk ezért felhívja a figyelmet rájuk a cikkével? Normális?
fakocka
2018. augusztus 31. 12:32
A rezsimtáncos rakétasebességgel halad a Kossuth-díj felé...... Nyalj Bencus, nyalj, a többiek majd balettoznak helyetted is,tetves.
áfonya
2018. augusztus 31. 10:40
Tízezer betolakodó készül a város bevenni. Polgárháború Németországban.Chemnitzben. Előre megmondtuk ,csak arra vártak hogy túlerőt képezzenek , merkelt megbuktatják ... de hát a balga németek azt kapják amit érdemelnek ..... első turnus betolakodó megékezésekor meg kellett volna buktatni.
hamusamu
2018. augusztus 31. 10:24
"...hites, ám a hűséggel a legkevésbé sem vádolható férjét..." Aha, önéletrajzi ihletésű írás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!