Fekete Aranycsapat

2018. július 25. 09:08

A csapat győzelmei láttán a B-közép felvállalná a multikulturális liberalizmust, és abbamaradna a cigányozás és a zsidózás is.

2018. július 25. 09:08
Charles Gati
Népszava

„Manapság a magyar társadalom többsége, nem is szólva a kormányról, finoman szólva nem kedveli a menekülteket, ám ugyanakkor fájlalja, hogy a focicsapat ennyire a béka segge alatt van. A kérdés az, hogy mit lehetne tenni? Szerény véleményem szerint van kiút, van megoldás. Minden évben be kell engedni néhány ezer fekete (és barna) menekültet, akiket a focihoz értő szakemberek vizsgálnának meg. Ha a szakemberek szerint tehetségesek, akkor kaphatnak letelepedési engedélyt (családtagjaikkal együtt), ám csak akkor, ha hajlandók később a Fradihoz szerződni, és ily módon biztosítani az új migráns-politika támogatottságát. Elvégre ha B-közép üdvözli a bevándorlókat, nem lesz baj: még a Magyar Idők se merne fellépni ellenük. Sőt az is elképzelhető, hogy a csapat győzelmei láttán a B-közép felvállalná a multikulturális liberalizmust, és abbamaradna a cigányozás és a zsidózás is.

A lényeg az, hogy ki kell nevelni egy új Aranycsapatot a francia csodacsapat mintájára. Csak így lesz értelme, hogy az utóbbi években annyi új stadiont épített méregdrágán az ország. Hamarosan ugyanis megtelnének fizető szurkolókkal. Visszatérülne az a sok pénz, amit az állam ezekbe az eleddig kihasználatlan intézményekbe fektetett be.

Abban reménykedem, hogy ezt az új intézkedést nemcsak a magyar focirajongó jobboldal, de a focirajongó baloldal (Vasas!) is támogatná. Tehát mindenki. S miután a Fradi lesz az új, multikulturális magyar liberalizmus fellegvára, minden lehetséges.

Éljen a megbonthatatlan Fradi-Vasas barátság!

Éljen az új Aranycsapat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. július 26. 10:02
Kedves Gáti úr! Magyarország befogadja a menekülteket, a migráltatottakat nem fogadja be. Fenntartja még azt a korábbii véleményét, miszerint az Orbán kormányt akár "antidemokratikus eszközökkel is meg lehet dönteni" ?
Skankhunt42
2018. július 25. 21:48
https://arokaso.blog.hu/2008/11/13/charles_gati?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201807&token=4c95ee160c29b9dc6542d6be47eacaec
Sundabunda
2018. július 25. 19:23
Idefigyelj Gati, Te. mocskos szemetlada ballibsi ! Gyere mar egyszer szembe az utcan , ugy egeszen veletlenül kapsz a pofadra egy akkorat, hogy azontul soha többe nem fogsz szemetkedni a magyar kormannyal es emberekkel. Negyven niggerrel es arabbal zarnalak össze , a csaladod összes nönemü tagjatvmegbaszatnam velük naponta, utana Teged is megkuratnalak a legnagyobb farku allattal. Dögölj mar meg Te ven szar!
OberEnnsinnen
2018. július 25. 15:19
"francia csodacsapat "?.... Erről ennyit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!