A reménytelenség bosszúja

2018. július 06. 14:02

Itt az ideje, hogy az inga visszalendüljön és a normalitás visszafoglalja a valóságot.

2018. július 06. 14:02
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok

„A Pride egy látványos eszköze annak az embertelenségnek, amelynek során ki akarják cserélni a normalitás tartalmát (a fogalom tartalmát), mindent kidobnak belőle, amit a normális, heteroszexuális emberek addig beleértettek és azt teszik a helyére ami még húsz éve is betegségnek és devianciának számított.

A Pride egy rossz, egy szörnyű dolog. Az önpusztító ostobaság ünneplése. Én egyenként nagyon sajnálom ezeket az embereket. Döntő többségük reménytelen, örömtelen életet él, olyat, amit mi el sem tudunk képzelni. Még szerencsétlen heteroszexuálisnak is jobb lenni, mint szerencsés homoszexuálisnak.

Ezek az emberek tömegként, megszerveződött deviáns csoportokként elpusztítják a világunkat. És ehhez nem csak joguk nincs, hanem velünk együtt tűnnek majd el, mert nélkülünk nem létezhetnek, mi adjuk nekik nem csak a létüket, hanem a lehetőséget is, hogy lerombolják az életünket. A szerencsétlenség, a betegség nem alapozhat meg olyan emberi jogokat, amely elveszi azt a következő generációtól, amit a biológia és ezer évek kulturális fejlődése létrehozott. Itt az ideje, hogy az inga visszalendüljön és a normalitás visszafoglalja a valóságot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EnnDii
2018. július 06. 19:13
Én nem értem, ha ennyire zavarja a keresztény-konzervatív kormány embereit a pride, akkor miért nem tiltják be? Egyszerű Orbánnak kell a buzik szavazatai is, ennyi, érdekli is őt a keresztény értékek, ha betiltaná, akkor azt mondanám tökös lépés volt, de ami nem hoz több népszerűséget azt nem lépi meg.
Óbor Dezső
2018. július 06. 18:31
Nem a CEU-s genderbuzológusok szervezik?
alter_ego
2018. július 06. 17:18
Mikszáth: "Úr lesz az, a parasztnak nincs ideje megbolondulni." ------------------------- Tavaly a kordon volt a bajuk, mert így nem provokálhatnak. Azt javaslom ne menjen arra senki, maradjanak magukra.
korona
2018. július 06. 17:09
Amiről nem beszélünk, az nincs. Ilyen deviánsok mindig voltak, de a társadalom nem engedte felülkerekedésüket. Különböző módszerekkel próbált meg védekezni a társadalom ezek ellen, hiszen MINDENKI tudja, hogy a másság annyira természet ellenes, hogy erről vitatkozni nem is érdemes. A legjobb védekezésnek az bizonyult, hogy betegségnek tekintették, aki pedig fertőzött lett, az titkolta. Olyannyira, hogy sokáig nem is foglalkozott a társadalom ezeknek az embereknek a szerencsétlen létezésével. Nem vett róluk tudomást vagy csak egy odavetett szóval, mondatocskával intézték el. A szervezett világhatalom, a mély állam, az új világrend eszközt látott ezekben a szerencsétlen emberekben és íme, fel is használja őket a romboláshoz. Minden élőlény létének lényege a szaporodás. A szaporodásért van az élet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!