A Jobbik-jelenség rövid tündöklése a baloldalon

2018. június 26. 10:25

Ne felejtsétek el, hogy az a párt is megszavazta a „Stop Sorost”, amellyel együtt tüntettetek, amelyért kampányoltatok, és amire végül szavaztatok is.

2018. június 26. 10:25
Apáti Bence
Polgár Portál

„Sosem voltak illúzióim a ballib újságírókkal és a Jobbikkal kapcsolatban, de az egyszerű választópolgárokra azért mindig őszinte aggodalommal tekintettem. Különösen a liberális művész kollégáimra. Igyekeztem is sokszor elmagyarázni nekik, hogy Pakisztánban és Bangladesben nincs háború, azt is többször a figyelmükbe ajánlottam, hogy üdvözölt mosollyal teljesen feleslegesen gyűjtögetnek használt gyerekruhákat a menekülteknek, mert lényegében nincsenek se menekültek, se menekült gyerekek; se a Keletinél, se a szegedi állomás körül – bármit is hazudozzon a Migration Aid nevű Soros NGO.

A remény hal meg utoljára, úgyhogy én sem adtam fel, hogy megértessem velük, teljesen értelmetlenül rohannak csokit és vizet venni a szíriai menekülteknek, ahogyan az is felesleges időpocsékolás, ha munka előtt még megkennek négy-öt szalámis szendvicset, hiszen a pályaudvarokon unatkozó húsz éves iraki férfiak egyrészt nincsenek rászorulva ételadományokra, másrészt ellentétben a Soros-szervezetek hazugságaival, nem is keresztény üldözöttek, hanem muszlimok, ilyesformán nem esznek disznót. Se szalámis, se sertésmájas szendvics formájában.

A Soros-szervezetek ezen permanens és eleinte rendkívül hatásosnak bizonyult hazugságai miatt gondolkozom egy teli hátas Stop Soros tetováláson, ellenben liberális barátaimmal, akik nyilvánvalóan nem, viszont egy jelentős részük elkezdett újfent tematikus profilképekkel demonstrálni az általam nagyon várt és szeretett törvény ellen. Amivel egy bökkenő biztos, hogy van.

Ugyanezek a liberálisok kampányoltak teljes gőzzel – nyilvánvalóan nem teljesen függetlenül Kálmán Olgától, az Indextől, a 444-től és a HVG-től – a taktikai szavazás, azaz a Jobbik mellett. Mert ennél a szemét Fidesznél még a zsidó képviselőket listázni akaró Gyöngyösi és az egri szkinhedvezér is jobb – mondták. És hitték…

Kedves liberális barátaink!

Mielőtt kiteszitek az »én a civilszervezetekkel vagyok« feliratú profilképeteket, azt azért ne felejtsétek el, hogy az a párt is megszavazta a »Stop Sorost«, amellyel együtt tüntettetek, amelyért kampányoltatok, és amire végül szavaztatok is.

Ez a párt a Jobbik.

Ügyesek vagytok. Gratulálok nektek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenitaph
2018. június 27. 14:56
én mindenképpen biztatnám Apátit az egész hátas Stop Soros tetoválásra, had legyen rajta egy életen keresztül. Ha végetér ez a fideszes éra, vagy valamiért pálfordulásra kényszerül a jelenlegi vezetés (volt már rá példa) kicsit kellemetlenebb lesz levenni a pólót a strandon, de hát ez már had legyen az ő problémája.
Szívemből magyar
2018. június 26. 19:26
Miért kell a fideszeseknek meghülyülni? Nyilván a liberálisok túlnyomó többsége nem szavazott a Jobbikra, miért nem lehet ezt józanul, objektíven látni? Korábban még a fideszesek mondták mikor a ballibek nácizták a Jobbikot, hogy "tényleg túl radikális a Jobbik, de azért nácizni nem kell", erre mostanában, mikor már nincs egy náci sem a Jobbikban pont a fideszesek nácizzák a Jobbikot és ezt követelik a ballibektől is, ebben nincs túl sok logika, hacsak nem a Fidesz hatalmának a védelme.
EnnDii
2018. június 26. 14:31
Pakisztán és Banglades között nincs háború, nem úgy mint a déli határon, ugye kedves Apáti elvtárs? :D
gross
2018. június 26. 14:20
Az igaz, hogy a Jobbikkal való együttműködés totális erkölcsi és minden egyéb értelemben vett csőd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!