Püspökre köpnek a „demokraták”

2018. május 10. 11:36

Az a mocsok, amit ezek az „ellenzéki szabadságharcosok” műveltek – azért minden tisztes világban ütni szokás!

2018. május 10. 11:36
Máté T. Gyula
PestiSrácok.hu

„Szenn Péter, a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspöke, Huszár Pál, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnöke, és Gér András, az egyház zsinati tanácsosa vendég volt az Országgyűlés alakuló ülésén. Méltósággal, ünnepelni jöttek. Szenn püspök úr bocskait öltött, ezzel is mutatva magyarságát – nem annyira könnyű az arrafelé, higgyék el.

És, amikor távozni akartak, néhány megvadult »demokrata« hiéna elkezdte őket gyalázni, köpködni, ha nincs ott a rendőr, talán meg is verték volna. Azok, akik az elmúlt napokban azért rinyáltak, hogy nem engedik be őket a Kossuth térre – hát beengedték ezeket, megmutatták a pofájukat.

Ne haragudjon a Kedves Olvasó, én nem szeretek káromkodni, becsmérlésnél is többet ér a szatíra, de az a mocsok, amit ezek az »ellenzéki szabadságharcosok« műveltek – azért minden tisztes világban ütni szokás!

A református vezetők megszeppenve álltak. Nem értették, mi történik. Hiszen ők életüket a szeretet hirdetésére tették fel. Huszár Pál zsinati elnök 76 éves, megbecsült egyetemi tanár – a »demokraták« szerint egy »vén Orbán-bérenc senki, aki takarodjon és dögöljön meg!«

Az ellenzék kedvenc témája volt a választások előtt a »gyűlölet-kampány«. Hát ki is gyűlölködik, okádik és hergel itt?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Edvind Johnsson3.0
2018. május 10. 20:22
Viszonylag jól jártak. 60 éve még meggyilkolták, nyomorékká verték a papokat a tüncizők nagypapái.
néhai Ch.Pilot
2018. május 10. 20:13
Ki lepődik meg a papok leköpködésén? A komcsik komcsik maradnak. Ugyanaz az ateista lumpen csőcselék az ellenzéki pártok szavazótábora, amelyik 1919 óta.
Rabonban
2018. május 10. 18:24
Törvénybe kellene iktatni, hogy Magyarországon nem tűrjük a neobolsevizmust, ahogy a nácizmust sem.
yanoo
2018. május 10. 15:30
:)))) Hogy mosdatja a csőcseléket a libsi kommentsereg.:)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!