Bicikli vs. BKV

2018. május 11. 09:03

Nem kell a zárt térben émelyegned szájszagtól, izzadságtól és egyéb testszagoktól.

2018. május 11. 09:03
Huszthy Zita
Hungarian Cycle Chic

„1. Saját tapasztalat, cáfolja meg kommentben, aki tudja, de nem volt még olyan pontja a városnak, ahova nem ugyanannyi, vagy kevesebb idő volt eljutni bringával, mint békávéval. Oké, kivétel a repülőtér. Konkrétan: Normafa, Pál-völgyi-barlang, Pasarét, Flórián tér, Angyalföld, Zugliget, Wekerle-telep, Budatétény ésatöbbi.

2. Nem kell a zárt térben émelyegned szájszagtól, izzadságtól és egyéb testszagoktól, ellenben beleszippantva a levegőbe elkaphatod a virágzó fák és a frissen sült kakaóscsiga illatát.

3. Nem kell a különböző fülesekből kihallatszó slágerek és a hangos panaszáradatok zajában arra koncentrálnod, hogy halld a saját gondolataid. Miazhogy, még hangszórót is szerelhetsz a bicódra, abból meg aztán az szól, ami szívednek legszebb.

4! Nem kell átadnod a helyed, sőt, mindig lesz ülőhelyed. Sőt, ha van kosarad/csomagtartód, a táskádnak is lesz helye.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wilbur Nárcisz-11 Swain
2018. május 12. 11:45
Hajthatsz a járdán is, elsodorva a járókelőket, miközben a sisakodra szerelt kamerával rögzíted a menősködő száguldásodat. De ha egy gyalogos átlépne a felfestett biciklissávba, akkor csöngess rá arrogánsan, hogy "ez a mi sávunk, hö".
hb78
2018. május 11. 14:38
modortibinek üzenem, ha olvassa a mandit, hogy ez a téma egy aranybánya! bár így is elég ütnivalóan modoros már az egész írás :-D
hb78
2018. május 11. 14:36
"Nem kell a különböző fülesekből kihallatszó slágerek és a hangos panaszáradatok zajában arra koncentrálnod, hogy halld a saját gondolataid. Miazhogy, még hangszórót is szerelhetsz a bicódra, abból meg aztán az szól, ami szívednek legszebb." így rákényszerítve mindenkit, hogy a te szar zenédet hallgassa, ami bunkó mód a hangszóródból szól!!!
tango47
2018. május 11. 14:28
"... ellenben beleszippantva a levegőbe elkaphatod a virágzó fák és a frissen sült kakaóscsiga illatát." Meg az előtted pöfögő 20 éves dízel-kocsi kormát. Egyébként ha többször mos fogat, akkor nem érzi a szájszagát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!