Strandszezon = migránsszezon

2018. május 11. 10:53

Hiába, itt a nyár, nyakunkon a strandszezon.

2018. május 11. 10:53
Bunford Gerda
Mozgástér

„Úszógumikkal próbált átkelni a Tiszán egy csoport afgán származású illegális bevándorló – olvashatjuk a Police.hu beszámolóját. Úgy tűnik, a Soros-alapítványok már nem csak jogi képviselettel, szótárral és applikációval segítik a migránsokat, hanem különböző strandeszközöket is a rendelkezésükre bocsátanak. Hiába, itt a nyár, nyakunkon a strandszezon.

Komolyra fordítva a szót, az elmúlt évek tapasztalatai alapján a jó idő beköszöntével drasztikusan megnő az Európába irányuló illegális migráció. A legfrissebb adatok arról tanúskodnak, hogy ez az idei évben sem lesz másként. A Nemzetközi Migrációs Szervezet jelentése szerint a 2018-as év első 122 napjában összesen 22 439 illegális migráns érkezett Európába a tengeri útvonalakon. Ez csak azoknak a bevándorlóknak a száma, akiket az illetékes hatóságok sikeresen regisztráltak. (...)

Brüsszel elhibázott politikája kiszolgáltatottá teszi Európát, és ezen, az EU-s döntéshozatal tempóját ismerve, a júniusi uniós csúcs sem fog változtatni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2018. május 11. 17:34
„Úszógumikkal próbált átkelni a Tiszán egy csoport afgán " Gyuri bácsinak fogy a pénze, már gumicsónakra sem telik.
matykox
2018. május 11. 15:41
Katonai blokádot a Földközire, szöges hálókat a Tiszára!
tatface
2018. május 11. 15:40
Most tényleg nagyon megijedtem.
Pelso j.
2018. május 11. 15:19
Ja, Soros úszógumit vesz nekik. De sötét vagy te.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!