Listázva lenni

2018. április 13. 08:29

Ilyen társaságban lenni megtisztelő.

2018. április 13. 08:29
Martin József Péter
Facebook

„Sokan kérdezik, hogy milyen érzés Soros-listázva lenni abban a lapban, amelynek korábban a főszerkesztője voltam.

A rövid válasz: ilyen társaságban lenni megtisztelő.

A hosszabb válasz, a jegyzőkönyv kedvéért 

Összesen tizenhárom évet dolgoztam a Figyelő szerkesztőségében, ebből hat évet főszerkesztőként. Bő egy éve Schmidt Mária megvette a Figyelőt és kormányzati szócsővé alakította. Most is szerepelek benne, de ezúttal listázottként, Soros György "embereként".

Csaknem öt éve a Transparency International magyarországi ügyvezetőjeként dolgozom, a munkámat a legjobb tudásom szerint végzem, soha senkinek a zsoldjában nem álltam és sem állok. Azt mondom, amit gondolok. A TI a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítványtól meghatározott és megpályázható projektekre tavaly a költségvetésének 13 százalékát kapta. A TI fő támogatója – mintegy 50 százalékban, projektalapon – az Európai Unió, amelynek egyik tagállama Magyarország.

Soros Györggyel soha nem találkoztam, filantróp tevékenységét nagyra becsülöm, nézeteivel néha egyetértek, néha nem. A gazdaságról, politikáról alkotott véleményemet szakmai pályafutásom alatt mindig elmondtam/leírtam, és ez ezután sem fog változni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2018. április 14. 07:40
https://index.hu/belfold/2018/04/13/a_vajdasagi_magyar_nyelvu_felsooktatas_megteremtojet_is_sikerult_listaznia_a_figyelonek/ Büszkék lehetnek a fidesz hívek a bálványaikra.
Rabonban
2018. április 13. 22:22
Jellemző, hogy a kisóvodás hisztitekre büszkék vagytok. Nem tudjátok felfogni állítólag rengeteg diplomás eszetekkel, hogy a nép nem benneteket akar? De ti, nagy demokraták, ilyenkor nem foglalkoztok a népfelséggel.Nem azért vagytok a süllyesztőben, mert Orbán ilyen, meg olyan, hanem azért, mert magyarellenes a programotok, és egy olyan nemzet, amely a létéért küzd félszáz éve, nem adja fel magát. De ti a multikulti szemüvegeteken át nem láttok ki Budapestből.Ti bajotok!
mukk
2018. április 13. 22:21
"kedves martin józsef! elveszem az egész vagyonodat és szétosztom a borsodi cigányok között. aztán jöhetsz tisztelni a filantróp tevékenységemet, jó?" -------------------------------------------------- A mondat helyesen úgy hangzik, hogy: Elveszem az egész vagyonodat, és annak TÍZ SZÁZALÉKÁT szétosztom a borsodi cigányok között, aztán jöhetsz tisztelni a filantróp tevékenységemet, jó?
zakar zoltán béla
2018. április 13. 19:12
p
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!