Európa elpusztul, ha nem követi az Orbán-kormány politikáját

2018. április 07. 10:53

Orbán Viktor és kormánya nagyon jól csinálja. Interjú

2018. április 07. 10:53
Lauren Southern
Pesti Srácok

„Most vasárnap országgyűlési választásokat tartanak Magyarországon. Az ellenzék és a mögötte álló érdekkörök le akarják váltani Orbán Viktort, akit minden fronton támadnak. A kormányfő ellenzi a migrációt, ugyanazokra a veszélyekre hívja fel a figyelmet, mint ön. Mi a véleménye a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor politikájáról?

Orbán Viktor és kormánya nagyon jól csinálja. Magyarország Lengyelország mellett talán az egyetlen, amelyik még ragaszkodik a kultúrájához, és meg akarja őrizni az identitását. A magyar kormány nagyon jól tette, hogy megerősítette a határvédelmet, és felhúzta a határfalat délen. Azt gondolom, hogy a nyugati országoknak példát kellene venni a magyarokról és Orbán Viktorról. Nem normális dolog, hogy Londonban már rosszabbak a bűnözési mutatók New Yorknál. Az európai országok előbb-utóbb kénytelenek lesznek követni Magyarország és Lengyelország példáját, ha nem akarnak elpusztulni. Szóval hajrá, csak így tovább.

Természetesen ezt a baloldal megpróbálja megakadályozni, az emberjogi bajnokok mindent megtesznek, hogy rossz színben tüntessék fel a kormányt. De gondolom kanadaiként ez a dolog ismerős.

Így van. Ráadásul nálunk még az úgynevezett konzervatívok is liberálisak, ami miatt a helyzet mondhatni kilátástalan. Még egyszer: szerintem Orbán Viktorról kell példát venni.

Az európai és a magyarországi választások fókuszában a bevándorlás áll. Kontinensünk szivárványszínű lehet, ha a brüsszeli bürokraták betartják az ígéretüket, és elárasztják Európát migránsokkal. 

Sajnos ez már olyan pontra jutott, ahonnan nem nagyon van visszaút. Aggódom, hogy ha ez tovább folytatódik, akkor nem lehet békésen megoldani a kialakult helyzetet. Az a baj, hogy annyi ember özönlik be, hogy az már kritikus, ráadásul ezek az emberek nem tisztelik az európai kultúrát, és hamarosan ők lesznek a többség, ami pedig azt fogja jelenteni, hogy ugyanazt a kultúrát fogják kialakítani Európában, amelyik miatt az eredeti hazájuk mélypontra jutott és tönkrement. Európa úgy néz ki, hogy a Közel-Kelethez fog leginkább hasonlítani, és a közel-keleti elnyomó rezsimek is jönni fognak, ami nagyon ijesztő kilátás. Elkerülhetetlen, hogy dolog katasztrófához vezessen. Ez még Kanadából is világos, hogy ezek az emberek nem menekültek, ezek azért mennek Európába, mert jobban akarnak élni.

Elég pesszimista víziók ezek. Tényleg ekkora bajban van a nyugati civilizáció?

Szerintem igen. Úgy látom, hogy a nyugati civilizáció az összeomlás felé halad. A jólét gyenge embereket kreál. A gyenge emberek rossz időszakot hoznak magukkal. A rossz időszak viszont erős embereket termel ki, akik pedig jó dolgokat csinálnak a világgal. Ez egy ciklikus folyamat. Most éppen a gyenge emberek idejét éljük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2018. április 09. 11:52
Nagyon dögös a csaj. És jobboldali! :D
navis praetoria
2018. április 09. 11:34
Lehet az arab világ pacifikációjának logisztikájáról hosszan értekezni, a lényeg az: a törökök nem a logisztika miatt akadtak el Magyarországon, hanem mert ellenállásba ütköztek. Ha nincs ellenállás, nem kell nagyobb logisztika. Ennek megértéséhez nem kell nagyobb logika. A szokásos rögeszméidre provokációidra, vedd magad lelegyintve. Mindig ugyanazt a viccet meséled fáradhatatlanul. Seen one, you've seen them all.
kérdés
2018. április 08. 22:33
https://magyaridok.hu/kulfold/sajtohir-kurd-migrans-volt-a-munsteri-gazolo-2978605/
Zokni
2018. április 08. 05:59
"... Úgy látom, hogy a nyugati civilizáció az összeomlás felé halad. A jólét gyenge embereket kreál. A gyenge emberek rossz időszakot hoznak magukkal. A rossz időszak viszont erős embereket termel ki, akik pedig jó dolgokat csinálnak a világgal. Ez egy ciklikus folyamat. Most éppen a gyenge emberek idejét éljük..." - mondja. Ha nem lenne ilyen fiatal, és ennyire tudatlan, azt mondanám: sima náci ideológia. Így csak annyit: Ön egy hülye liba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!