Ilyen országban élünk

2018. április 09. 21:05

Az ország nagy részének elég az a totálisan fals alapokra felhúzott üzenet, hogy gyűlöljünk és állítsunk meg mindenkit, akinek más színű a bőre, és akinek amúgy esze ágában sincs Magyarországon élni.

2018. április 09. 21:05
Kárpáti Márton
Index

„A választók többségét nem zavarja Mészáros Lőrinc, Semjén Zsolt, Németh Szilárd, Habony Árpád vagy Matolcsy György.

Az ország felét nem zavarja, hogy mutyikkal és haveroknak mennek a súlyos milliárdok, hogy több miniszter és vezető (illetve rokonsága) nem tud rendesen elszámolni a vagyonával és egyéb bizniszeivel.

Az ország nagy részét nem érdeklik a tények, az ország nagy részének elég az a totálisan fals alapokra felhúzott üzenet, hogy gyűlöljünk és állítsunk meg mindenkit, akinek más színű a bőre, és akinek amúgy esze ágában sincs Magyarországon élni.

Az ország elsöprő többségét nem zavarja, hogy a kórházakban órákat kell arra is várni, hogy az emberhez szóljanak, hogy ugyanott a legalapvetőbb szükségletek (szappan, vécépapír, gyógyszerek, működő lift) sincsenek biztosítva.

Nem gond az sem, hogy az állami iskolák nagy részében a gyerekeik nem kapnak a jövőbeli boldoguláshoz megfelelő tudást.

Leszarják, hogy a miniszterelnök kattanása miatt teleszórták stadionokkal az országot, és nem jelent gondot az sem, hogy a sajtó nagy része a kormány szolgálatába lett állítva.

A szavazók többsége szerint a nőnek a konyhában a helye.

A választóknak tök oké, hogy van olyan miniszter, akit egy szélhámos meg tud vezetni, és aki a nyilvánvaló szélhámosság ellenére is százmilliókat akar "az édesanyjának" kicsikarni.

A választóknak tetszik, hogy a kormány Putyinnal barátkozik, miközben az EU ellen hangolja a népet.

Tegnap kiderült, hogy ilyen országban élünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natali
2018. április 10. 23:25
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/iykWCV oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
Dénia
2018. április 10. 22:59
Nem. Te ennyit értesz ebből az egészből. De egyszer tényleg abba kéne hagyni a szavazók lehülyézését, és meg kéne próbálni valami kapcsolatot teremteni a valósággal. Nem fognak a választók soha mellétek állni, meg azt gondolni amit ti, ha másra sem vagytok képesek, mint a szavazók lenézésére és hibáztatására.
A teremburáját
2018. április 10. 16:29
Rettentően buta vagy aljas az ellenzék! Csalást pofáznak annak kapcsán, hogy nem egyezik szavazókörönként a pártok egyéni jelölteire és a pártlistára adott szavazatok száma! Hogy ez hogy lehetséges? Ilyen hülye nem lehet egy emberszabásu! A saját fiam is a neki tetsző jelöltre adta a szavazatát és a neki tetsző pártra. De az nem volt azonos. S ezt számtalan szavazó tette így. Az taktikai összefosós szavazásnak is ez volt a lényege/alapja, erről szövegelt az ellenzék hetek óta s hogy sokan szótfogadtak, akkor elkezdenek csalásról óbégatni!
Nehidd El
2018. április 10. 15:28
Ez még most is provokál? Nem volt elég nagy a vasárnapi pofon? (Nem hiszem el, hogy tényleg ennyire korlátolt lehet.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!