Folytatni kell a rezsicsökkentést!

2018. március 27. 11:10

Házi vízierőművekre is szükség van!

2018. március 27. 11:10
Szegény Emberek Magyarországért Párt
Szegény Emberek Magyarországért Párt

„Folytatni kell a rezsicsökkentést!

    A Szegény Emberek Magyarországért Párt véleménye szerint folytatni kell a rezsicsökkentést. Ezúttal azonban nem az energiahordozók hatósági árszabályozásával, hanem minden család, minden háztartás részére elérhető energiatakarékos háztartási eszkozökkel, a nyílászáró csereprogram folytatásával, a kazáncsereprogram kibővítésével, lakótelepi tömbök napelemekkel való ellátásával és házi vízierőművek létesítésével. 

     Kiadó: Szegény Emberek Magyarországért Párt”

(MTI OS)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2018. március 27. 15:15
"házi vízierőművek létesítésével." Ja, és népi kohók is kellenek, hogy a vas és acél országa legyünk.:-).
röviden
2018. március 27. 12:59
Szegény emberek szegényes gondolatokkal. Adekvát.
pemetecukor
2018. március 27. 12:44
...házi vízierőmű... és ha ez meg van akkor mellé lehetne egy házi vaskohó is mert ugye a vízierőmű energiája olcsó így lehetnénk a házi vízierőművek és a házi vaskohók országa. /a nagyobb házivízerőmű tulajdonosoknak akár alu. kohója is lehetne/
KannibálTatárÚr
2018. március 27. 12:18
Mi az a házi vizierőmű? Erőműben energiát állítanak elő (vagy alakítanak át) a szükséglet szerint. Egy házban honnan szereznek vizet a vizierőműhöz? A csapból? Az drágább lenne, mint a hálózati energia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!