A történelem ismétli önmagát – ha hagyjuk!

2018. március 05. 16:05

A Jobbik képlékeny, hajlékony, gerinc nélküli párt lett, már semmi köze sincs a nemzeti jobboldalhoz.

2018. március 05. 16:05
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„A Jobbik nem néppártosodott, hanem megmutatta igazi arcát: az »MSZP egyik fiókvállalata lett!« – ezt Csurka István mondta meg vagy tíz éve a Jobbikról. Szavazóinak jelentős része, de a párttagságuk egy részének sincs fogalma arról, hogy a Jobbik képlékeny, hajlékony, gerinc nélküli párt lett, már semmi köze sincs a nemzeti jobboldalhoz.

Nincs értelmisége, nincs szakember gárdája, nincs tapasztalata a közigazgatásban, sem az államvezetésben. És már kiforrott elképzeléseik sincsenek.

Nincsenek olyan vezetői, akik valaha is elértek valamit a közéletben. Középszerű párt, középszerű emberekkel. A Jobbik értelmiségi hátországát a Heller Ágnes, Konrád György és Lengyel László féle liberális megmondóemberek adják – néhány kiégett csepűrágó és féltehetség mellett –, akik a hatalom megragadása céljából még az »ördöggel« is szövetkeznek. A tagságát tekintve a látens zsidógyülőlő párt számukra már nem büdös.

A kisnyílasok, akiknek Rákosihoz hasonlóan korunk kommunistái is megbocsátottak, ugyan köpenyeget cseréltek, de megmaradtak antiszemitának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2018. március 06. 08:53
1982-ben a kommunista belügy tüntette ki Stefka Istvánt Ugyan az a Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja aki Orbán-Lévai védelmezője volt. https://kuruc.info/r/9/94946/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201802 -------------------------------- A fidesz csürhe féle mocskos kommunista szemetet kitalálni se lehetne
balbako_
2018. március 06. 07:52
Csurka éles szeme meglátta Vonában a sunyi kis patkányt. Ő meg körülvette magát hasonszőrűekkel és beállt az európai döglődő balliberális oldal mellé. Erdély népe átlátott a szitán és kapott a kis görény hideget meleget.
catalina9
2018. március 06. 07:28
„A Jobbik nem néppártosodott, hanem megmutatta igazi arcát: az »MSZP egyik fiókvállalata lett!« – ezt Csurka István mondta meg vagy tíz éve a Jobbikról. Szavazóinak jelentős része, de a párttagságuk egy részének sincs fogalma arról, hogy a Jobbik képlékeny, hajlékony, gerinc nélküli párt lett, már semmi köze sincs a nemzeti jobboldalhoz." pontos diagnózis!!!
fakocka
2018. március 06. 07:09
Még egy papagáj a fidesz-kommandóból,aki vastagon a komcsik szekerét tolta, anno. Igen hiteles vagy pista bácsi..... DDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!