Megérte a pénzét

2018. március 12. 07:22

Ron Werbernek voltak jó észrevételei is: a választó nem annyira hibbant, mint amennyire azt a politikusok képzelik.

2018. március 12. 07:22
Pilhál György
Magyar Idők

„Így aztán megy a végtelenített találgatás. Van, aki úgy véli, Werber túl »impulzív« természete sok volt a pártvezetésnek, ezekből »kampánytechnikai nézetkülönbségek« adódtak. Ami persze jókora marhaság, hiszen mindig ilyen impulzív volt a kampányfőnök, sőt valószínűleg épp ez tetszett meg benne az LMP-nek, amikor 2002-ben a szocialistákat segítette hatalomra. Ennél egy fokkal logikusabbnak látszik az Origo.hu fölvetése: Werber azért porolt el az LMP-től, mert teljesen esélytelennek ítélte a párt helyzetét. Bár ennek meg az mond ellent, hogy a távozó kampányguru egy novemberi fejtágítón még arról beszélt, akár kormányváltó is lehet a csapata.

Érti ezt valaki? Én nem.

Ami biztos, Ron Werbernek voltak jó észrevételei is: a Demokratikus Koalíciótól például óvta az LMP-t, mondván, Gyurcsány mérgező, vállalhatatlan jelenség. Meg azt is sűrűn hangoztatta, hogy a választó nem annyira hibbant, mint amennyire azt a politikusok képzelik. Ha másért nem, már ezért is megérte a pénzét…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2018. március 12. 13:49
Szél Bernadettből nem lehetséges elfogadható miniszterelnök-jelöltet faragni, erre ő tehetségtelen. Valószínűleg ez lehet a szakítás oka. Szél Bernadett arra volt csak alkalmas, hogy agresszíven kitúrja maga mellől Schiffer Andrást. Gondolom, most Schiffert sokan visszasírják az LMP-n belül.
írmag
2018. március 12. 09:43
A kampányok pénzelését, ebben a most működtetett formában, be kell szüntetni! A dolgozó emberek adózott pénze az érdekükben való állami működtetésére van. A munka nélküli ügyeskedések adóztatását indokolhatná, de ezeknek büntetését várjuk.
vendelin
2018. március 12. 09:09
Gyurcsány tényleg "vállalhatatlan jelenség", de azért a 2002-es baloldali kampány hangvételének, attitűdjének, "impulzivitásának" volt köze ahhoz, hogy ez a kreatúra kitermelődjön. Fletót politikai marketing szempontból talán éppen a "vállalhatatlansága" tartja még felszínen. Illetve az, hogy a kormánypártnak is elemi érdeke, hogy nevezett "úr" mérgezze a közéletet. Komoly százalékokat hoz a választásokon a Fidesznek, plusz nem könnyíti meg az ellenzéki "összefogást" sem.
KannibálTatárÚr
2018. március 12. 09:08
"Meg azt is sűrűn hangoztatta, hogy a választó nem annyira hibbant, mint amennyire azt a politikusok képzelik." Viszont a politikusok hibbantabbak, mint azt a választók képzelik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!