Minőségi kannabiszt követel a Szegény Emberek Magyarországért Párt

2018. március 28. 15:00

„Ellenőrizve, adózva, garantált minőségben” tolerálható csak a kannabisz a Szegény Emberek Magyarországért Párt szerint.

2018. március 28. 15:00

„Legyen, ne legyen, hogy legyen?” – tette fel a kérdést a Szegény Emberek Magyarországért Párt.

Közleményükben úgy fogalmaznak: „Kannabisz ügyben régen nem az a kérdés, hogy legyen, vagy ne legyen? A kérdés, mivel kannabisz van, hogy hogyan legyen. Véleményünk szerint Ausztriához, Hollandiához, az Egyesült Államokhoz hasonlóan, csak és kizárólag ellenőrizve, adózva, garantált minőségben tolerálható csak  a kannabisz. Minden más bódító, hallucinogén anyagot tiltanánk, üldöznénk!”

(MTI OS)

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ján Fortunák
2018. március 29. 10:13
Én nem az a generáció vagyok, aki ezt kipróbálta(59), más endorfinképző utakat preferálok :), de senki jogát nem vitatom, hogy mivel bódítja magát. Azt bírom, mikor a sok keresztény-nemzeti-polgári-asszonyverő alkoholista fikázza a "drogos Juhászt". Sajnos a magyar társadalom még messze nem ért meg arra, hogy demokratikus szabadaságjogként értelmezze a fű használatát. Hát hogy is, mikor magát a demokráciát sem érti?
Pandaka pygmaea
2018. március 28. 20:46
Szegény Emberek Magyarországért?! Zabálni valóra, ruhára, fűtésre nem telik, de minőségi kannabiszra igen?! :D Aztakurva, szeretnék én ilyen szegény lenni. :D
Korn
2018. március 28. 19:46
Minden választás előtt megjelennek az elmebetegek. Mondjuk a dk-t egyik sem tudja alulmúlni.
cutcopy
2018. március 28. 19:44
Na tessék, van akinek a legnagyobb gondja az, hogy szar az anyag..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!