Akkor tényleg legyen világosság!

2018. március 03. 09:58

De ez a „vej” a jelenlegi miniszterelnök lányát vette feleségül, vagyis eo ipso gazember, mi is lehetne más?

2018. március 03. 09:58
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Önöknek nem tűnt fel, hogy az OLAF négy éve egyszer már jelzett, majd a magyar ügyészség megvizsgálta, és rendben lévőnek találva lezárta az ügyet? Aztán most, hogy azóta gyakorlatilag nem történt semmi sem, egyszer csak, éppen a választási kampány elején, ismét előkerül a nagy Elios-ügy, és lassan álmából felkeltve is azt gagyogja mindenki, hogy Elios, meg Tiborcz, meg »vej«.

Persze, ha a »vej« kicsit öregecskedőbb lenne, és történetesen egy Dobrev lányt vesz nejül, és történetesen az anyósától kapott volna számolatlanul állami vagyont meg hiteleket, és történetesen egy zsidóktól rabolt villában piálna a Rózsadombon, akkor ez a »vej« egy üzleti zseni lenne, s ha még azt is elmondta volna a sajátjainak, hogy »ezt elkúrtuk, nem kicsit, nagyon«, akkor meg pláne.

De ez a »vej« a jelenlegi miniszterelnök lányát vette feleségül, vagyis eo ipso gazember, mi is lehetne más?

És, mondom, itt a vadonatúj OLAF-jelentés is, s benne a vádak: Tiborczék csaltak a közbeszerzéseken; Tiborczékra lett kiírva a közbeszerzés; Tiborczék összejátszottak a Tungsrammal; Tiborczék hamis adatokat adtak meg a pályázataikban, és így hozták ki őket győztesnek; A Tungsram nem is pályázhatott volna, hiszen Tiborczék alvállalkozója volt – összeférhetetlenség!

És akkor most, mindezek után, tessék szíves lenni venni a fáradságot, és végigolvasni figyelmesen a Tungsram hosszú és unalmas közleményét. Mert ha már egyszer önt, tisztelt választópolgár semmi más nem érdekli, és tesz a migrációra meg Sorosra, viszont tisztán akar látni az Elios-ügyben és a nagy Tiborcz-maffia (a szálak a miniszterelnökig érnek!) machinációiban, akkor ne spórolja meg az időt, amit rá kell szánni a tisztánlátásra. Tessék szépen olvasni, és az olvasottakat megérteni, megjegyezni, és nem elfelejteni április 8-ig. Akkor ugyanis ennek az országnak a sorsa fog eldőlni, mégpedig örökre.

És ha ez a jövő a Tiborczon meg az Elioson múlik, akkor az a minimum, hogy rászánja ön, tisztelt választópolgár ezt a tíz percet az olvasásra. És akkor íme az unalmas és hosszú sajtóközlemény. Egy multitól. Aki amúgy tesz Tiborcz Istvánra, meg a »vejre«, meg a miniszterelnökre is. Megél a piacról, nyugodtan. Viszont, úgy tűnik, valamiért allergiás a mocskos, aljas, becstelen hazudozásra. Allergiás a gazemberekre. És így telik tőle egy hosszú és unalmas közleményre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 539 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2018. március 07. 15:47
Lehet, hogy síkhülye vagyok, de még mindig nem olvastam senkitől semmit: amivel Tiborcz törvényt sértett volna. Ennek fényében, aki Tiborczról törvényszegést állít, az minimum a síkhülye. Akinek ezt 100-adszor leírtam, - neked - elmondtam, mégis ragaszkodsz gyermekded fantáziálásodhoz, a kőkemény Btk. cikkely helyett, az nemcsak síkban, de vertikálisan is hülye. Minimum. Kis hülye, f..szfejecske.
ntlaszlo
2018. március 05. 22:12
A baloldal egyedül semmilyen változást nem tud elérni. Csak a Jobbikkal való összefogás adhat erre bármilyen esélyt. A Kuruc info felmérést indított a lehetséges szövetségkötésekről. kuruc.info/r/1/168574/ "Kivel (ne) fogjon össze a Jobbik? - Voksolhat szavazásunkon Vásárhely után mindenki a különféle összefogások esélyeit latolgatja. Ön szerint az immár középen elhelyezkedő Jobbiknak kivel kellene együttműködnie, legyen az választás előtt vagy után? A válaszlehetőségeket megtalálja hírportálunk jobb szélén. Ugyanitt tekinthetők meg korábbi szavazásaink eredményei is. Kíváncsiak vagyunk a véleményére, ossza meg velünk!" A szavazás állása a MÚLT HÉTEN péntekig: - Senkivel, hiszen ezt ígérték - kb. 40% - LMP-vel, Momentummal - kb 10 % - A Fidesz leváltásához bárkivel - kb 10% - A Fidesszel, csak így valósíthat meg bármit korábbi ígéreteiből - kb 40% MA 21:00-kor, csak a bevezető (az on-line voksolásra felhívó) szöveg érhető el, a válaszlehetőség, és a szavazás állása NEM. Mivel úgy látszik, változik az oldal, az utolsó képernyőképet lementettem. Aki ellenőrizni akarja az eredeti oldalon, MOST tegye meg. Tisztelt Jobbikosok. A ti szavazataitokat már most félresöpörték - egy olyan portálon, amelyik valamikor a legkevésbé cenzúrázott volt.
dakotasámán
2018. március 05. 13:27
"Akkor tényleg legyen világosság!" bazmeg zsoca a magyar tetűktől, hogy mindenki el tudja helyezni amit írogat. nincs itt semmi látnivaló tényleg, talpig becsületes ez a tiborcz gyerek. csak az a hülye olaf bizottság ír bűnszervezetről, de hát azok nem tudják, hogy tiborcz vejkó a mi mutyikirályunk veje. és mint a nemzet vejének neki ez jár, hogy saját lábra tudjon állni. hogy adókból beszedett közpénz magánosítással ? hát ja. ja, hogy téged ez nem zavar zsoca, amíg a 70 milládat megkapod. hát bazmeg, ezt tényleg mindenki elhiszi. így van ez jól, csak tudni kell segg gazdát választani. na szóval zsoca, vejétől bűzlik a korrupció, de a kis halakat sittelik le. amire azért ne köss fogadásokat, hogy örökre így is marad.
gonterl
2018. március 05. 08:39
Suba a subához, guba a gubához!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!