Felfedezte a pártok nélküli demokráciát az ellenzék

2018. március 24. 11:58

Az egyes választókörzetekben a pártok jelöltjeinek nem a választást, hanem a Marci-féle közvélemény-kutatást kell megnyernie, akire aztán függetlenként az összes anti-orbánista szavazni fog.

2018. március 24. 11:58
Aristo
Aristo blogol

„Hogy a magyar nemzeti oldalnak ki az árulója, azt ugyanis könnyű eldönteni. Van ennek egy próbaköve, úgy hívják, hogy Gyurcsány. Aki vele összefog az áruló. Pont. Továbbá – Fletó eddigi politikai szövetségeseinek sorsát ismerve – agyalágyult is, innen az és kötőszó.

Maga a dzsembori frenetikus volt. A résztvevők, a demokratikus sajtó üdvrivalgásától kísérve, felfedezték a pártok nélküli többpárti demokráciát. Ennek lényege, hogy – Kovács Laci bácsi, a kanos technikus véleményével ellentétben – az egyes választókörzetekben a pártok jelöltjeinek nem a választást, hanem a Marci-féle közvélemény-kutatást kell megnyerniük, akire aztán függetlenként az összes anti-orbánista szavazni fog. A pártokra csak azért van szükség, hogy legyen, aki visszalép, illetve Simicska megvásárolhatja, amúgy tök feleslegesek. Mondjuk szerintem ezek a párok emígy is.

Zárójel. Hogy Marci hogyan közvéleménykutat, az nem tudható, soha semmiféle módszertan nem szivárgott ki. Pusztán egy dodonai mondat áll rendelkezésünkre a 24.hu jóvoltából, mely a következőképpen szól: »A rendszervaltas2018.hu listájáról azt mondták, több, különböző felmérést – köztük kutatóintézetek felméréseit – szintetizáltak, a Közös Ország Mozgalom figyelembevételeit maximálisan figyelembe véve.« Hát, ha a figyelembevételt figyelembe vették akkor az eredményt is bizonyára figyelembe veszik. Zárójel bezárva.

A megjelent szellemóriások által felfedezett pártok nélküli demokrácia tulajdonképpen azt eredményezheti, hogy a leendő országgyűlésben két frakció lesz, a Fideszé és a függetleneké. Vagy – ez a másik lehetőség – a független képviselőket aztán egy tombola keretében szétosztják egymás között, neveket húzva ki egy kalapból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2018. március 25. 14:13
Aristo előző írása. Szenzációs :-))) A változás (népszínmű) (A szín egyszerű ízléssel berendezett Wolfschanze a Jobbik pártházában. Szemben ajtó „Atilla Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémia” felirattal. Elszórtan szürke és egyéb színű farkasok. Halk farkasüvöltés hallatszik. Vona Gábor üldögél az asztal mellett és szemöldökcsipesz gyűjteményét rendezgeti. Kiemel egy példányt és szórakozottan nézi.) Vona: Ó, ez de szép ez. Gyémánt félholddal, még Kara Musztafától kaptam… Az a cuki fiú azt mondta, Allah áldása van rajta. Belép Mirkóczki. Felemelt karral köszön. Mirkóczki: Kitartás, Vona testvér! Vona: Ne csináld ezt, Ádám. Mirkóczki (megdöbbenve): Miért? Vona: Tudod, Ádi, én fejlődtem mostanában… Mirkóczki: Igen, tudom, a szemöldököd… Vona: Most nem arról van szó. Tudod, voltam az állatkertben és megnéztem az oroszlánt, azt amelyik itt van, a mellényen is látod, és valahogy nem tetszett. Büdös volt, bazi nagy fogai voltak és úgy nézett rám, mint Orbán Viktor. Arra gondoltam kell ez nekem? Mirkóczki: Na jó, de tudod, Gabi, az oroszlán az mégiscsak egy olyan hősies, egy olyan jelkép.. . Vona: Mit ér a jelkép, ha büdös? Mirkóczki: Na jó, de valamilyen állat csak kell rá jelképnek? Vona: Tudom. Először én egy libára gondoltam, az olyan újszerűen áthallásos. De aztán elvetettem. Az én kifinomultságom hoz nem illik ilyen direkt utalás. Mit gondolsz, hogy állna nekem egy Kipa? Mirkóczki: Apropó utalás. Nem tudod, mi van a Lajos pénzével? Vona: Nem tudom, de ez most nem is fontos. Nem érted, hogy igazi nagy dolgokról van szó most. A megújulásról, a változásról meg ilyenek. Tehát úgy döntöttem, kiskutyák lesznek. Azok nem hasonlítanak Orbánra. A szavazók imádják majd. Már intézkedtem is. Munkások jönnek be és az Atilla Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémia feliratot kicserélik Gender-tanszékre. Mirkóczki: Na jó, de mit mondunk majd a rémes tagságnak? Vona: A tagságnak majd azt mondjuk, hogy a nemzetközi cigány-zsidó összeesküvés, a Tel Aviv-Mátészalka tengely miatt kénytelenek vagyunk álcázni magunkat. Amilyen hülyék, el is hiszik. Tehát, ezen az úton tovább. És most eredj, mert dolgom van. Mirkóczki: (megfordulva) Kitart… izé, akkor most hogy köszönjek? Vona: Hogy, hogy, hát úgy, hogy pusszancs, te buta fú. Mirkóczki: Pusszancs! (elmegy) Vona: (merengve) Vár engem a jövő. A farkasok csodálkozva néznek össze. Vége (mindennek)
yes_we_can
2018. március 24. 23:45
De jó lenne már,ha egyszer valaki összegyűjtené és közszemlére tenné az összes hírt-rágalmat-eseményt,amivel O.V.-t 1993 óta gyalázzák,és amivel a mi idegeinket,igazságérzetünket permanens feszítik! Érdekes dolgokkal szembesülnénk.
péterx
2018. március 24. 20:47
A józan-ésszerű figyelmeztetésemen senki sem értődhet meg , de dönteni mindenki egyénileg fog...Ha csak egyetlen ember is hallgat rá , már nem volt felesleges .
péterx
2018. március 24. 17:36
1.Nézze meg az Orbán-Botka videot... 2. Nem vagyok szegedi , de kérdezzen meg ottani kormánypárti szavazókat , ők majd felvilágosítják Önt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!