Teljes kiábrándultság a Jobbikban

2018. február 21. 13:28

Jól mutatja, hogy mennyire eltávolodott a nemzeti oldaltól a Jobbik az is, hogy a párt szóvivője újfent kétségbe vonta a Soros-terv létezését.

2018. február 21. 13:28

„Jól mutatja, hogy mennyire eltávolodott a nemzeti oldaltól a Jobbik az is, hogy a kormány Stop Soros törvénycsomag-javaslata kapcsán a párt szóvivője újfent kétségbe vonta a Soros-terv létezését, elmebajnak nevezte a kormány tervét és azt, hogy évek óta kampánycélra használja a bevándorlást.

Ez a politikai út nem ismeretlen a magyar választók számára: az egykori MDF a 90-es években nemzeti pártként állt ki az ország érdekei mellett, ugyanakkor a 2000-es években folyamatosan közeledett a baloldalhoz, aminek hatására 2010-ben ki is esett az Országgyűlésből.

Megnyugtató lehet azonban Vona számára, hogy Kálmán Olga egyik kedvenc vendége például az egykori MDF-es Herényi Károly, így a Jobbik megszűnése után is lesz megszólalási lehetősége.
 
Vona Gábor valószínűleg nem csak müezzin hallgatása közben, hanem majd április 8-án este is hasonló értetlenkedéssel fog majd nézni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2018. február 21. 19:51
"elmebajnak nevezte a kormány tervét és azt, hogy évek óta kampánycélra használja a bevándorlást." És nem igaza van? Dehogynem. Akkor?
Szívemből magyar
2018. február 21. 19:17
Miért távolodott volna el a nemzeti oldaltól te nyomorult pártkatona?!
Mindjárt
2018. február 21. 17:52
Ezt azoknak hazudd akik tömegesen menekülnek ebből az országból ahol a fidesz maffia mindent szétlop és magyar embereknek 10 órát kell várni a sürgősségin mert nincs se orvos se ápoló. Minden 100 kiöregedő háziorvos után csak 20-t találnak helyükbe. Kérj bocsánatot a magyar emberektől akiknek az életét tönkre teszi a rákosista fidesz maffia korrupciója.
Mindjárt
2018. február 21. 17:28
Ez is egy tipikus seggnaló. Jobbik feljelentette Sorost amit a fideszes főügyés megtagadott. Soros szarta ki a fidesz csürhét. Ezek ma is Soros kutyái. Feljelentette a Jobbik Sorost, erre a feljelentőt idézték be a rendőrök A Jobbik pár hete jelentette fel Soros Györgyöt, miután a kormány állandóan a Soros-tervről beszélt. A Nemzeti Nyomozó Iroda mégis a jobbikos följelentőt rendelte be, aki fideszes kormánytagokat ajánlott kihallgatásra. http://propeller.hu/itthon/3314279-feljelentette-jobbik-sorost-erre-foljelentot-ideztek-be-rendorok Hazudik a fidesz csürhe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!