Ezerháromszáz

2018. január 26. 10:59

Attól, hogy a felső határ nélküli kényszerbetelepítést elutasítjuk, miért ne fogadhatnánk be néhány száz valóban menekülő embert?

2018. január 26. 10:59
Hoppál Hunor
Polgár Portál

„Sokan támadták a kormányt, hogy embertelen, idegengyűlölő kampányt folytat bevándorlásügyben. Ez természetesen hazugságokra felépített, primitív liberálhisztéria. A kabinet állásfoglalása világos: mi szeretnénk eldönteni, kivel éljünk együtt. Attól, hogy a felső határ nélküli kényszerbetelepítést elutasítjuk, miért ne fogadhatnánk be néhány száz valóban menekülő embert? Böjte Csaba még 2015-ben azt mondta: »Legyen kerítés, de jó nagy kapuval!« Lényegében ezt a gondolatot követi a kormány is. Az illegális módon, tömegesen beözönlők áradatát megállítják – de a szabályszerűen érkezők és viselkedők kérelmét elbírálják. Aztán a hatóságok eldöntik, megkaphatják-e az oltalmazotti státuszt, avagy sem. És ez így van rendjén.

Ha pedig a baloldalnak most éppen az általuk oly sokszor hangoztatott szolidaritással van bajuk, pusztán azért, mert a Zorbán teszi, érdemes elgondolkodni azon, vajon melyik félnél is van nagy zűrzavar a fejekben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2018. január 26. 22:07
Szarfaszú bértollnok.
Casus Belli
2018. január 26. 15:15
Kár, hogy közpénzből vagyonokat költöttek a hívek hülyítésére, miközben orbán még a kvótákat is túlteljesíti.
meskhal
2018. január 26. 12:27
Szia Hunor, nem tudok neked írni fészen, mert nincs számítógépem. Keress meg személyesen. Üdv: Rékasi Zsigmond
Giuliano
2018. január 26. 12:12
Már csak az első biztonságos ország fogalmát kell kiinnom ázott memóriámból aztán Isten-bizony visszaküldöm a konzultánsomnak a levelet csak még a farkat a két golyóval le kell róla radíroznom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!