Amikor a Fidesz eljátssza a nagyhalált

2018. január 07. 14:13

Igazából itt megint arról van szó, hogy a Fidesz mobilizálni, egybe-tartani kívánja a társaságát, választóit, jó kis beszédtémává emelve egymás közt a 100 forintos adománykáktól és az államtitkár által be nem vallott ám minden bizonnyal tízezres nagyságrendet is meghaladó békekölcsönig.

2018. január 07. 14:13
Csarnó Ákos
Reflektor

„Komolyan nem lehet eldönteni, hogy nevessen-e az ember vagy éppen ökölbe szorítsa a kezét miután a Fidesz levelet küldött végső elkeseredésében az embereknek, hogy adjanak pénzt Soros ellen.

Egyáltalán nem arra akarok célozni, hogy ne gyűjtsenek. Felőlem aztán gyűjthetnek, inkább arra utalnék, hogy egy olyan szervezet, amely már teljesen behálózta a magyar gazdaságot, érdekkörei már az iskolai takarítónők kiválasztásáig leérnek az és bárhová lép strómanok teremnek lába nyomában pénzt kórencsál a magyaroktól! Végül inkább nem nevetek és nem is mérgelődöm, csak megállapítom, hogy szánalmas.

Teszi mindezt akkor, amikor a rövid pórázon tartott Állami Számvevőszék éppen csuklóztatja az ellenzéki pártokat (a kormánypártokat érdekes módon a választásokig nem fogja ellenőrizni) és a néhány millióstól a több száz milliósig terjedő büntetéseket dobál majd' mindegyiknek. Ezek, igen, ezek kérnek pénzt a választópolgároktól. Mert most választópolgároknak minősülnek. Igazából itt megint arról van szó, hogy a Fidesz mobilizálni, egybe-tartani kívánja a társaságát, választóit, jó kis beszédtémává emelve egymás közt a 100 forintos adománykáktól és az államtitkár által be nem vallott ám minden bizonnyal tízezres nagyságrendet is meghaladó békekölcsönig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2018. január 08. 18:42
"Igazából itt megint arról van szó, hogy a Fidesz mobilizálni, egybe-tartani kívánja a társaságát, választóit" Igen. És? .......A baloldalinak nevezett társaság egymást sem tudja egy mederbe terelgetni, nemhogy a választóit. Akkor meg miről is fanyalog az úr?
balbako_
2018. január 08. 16:06
Ahol ilyen a kormányváltó szövetséges :Karácsony Gergely az est folyamán azt is többször hangsúlyozta, hogy bárkinek nagyon szívesen odaadja a miniszterelnök-jelölti posztot: „én vagyok az egyetlen miniszterelnök-jelölt, aki mindig vissza akarok lépni valaki javára” .
Peter8811
2018. január 08. 11:17
Te Csarnokos van ebben a reflektorban izzó? Mert kurva sötét fényt vetítesz.
Megtalálta
2018. január 08. 10:49
"Igazából itt megint arról van szó" Igazábú', megén'? A csudába, de megaszonta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!