Mégis napelemek fogják Paksot beborítani?

2017. december 05. 19:23

Ennyire végtelenül cinikus ötlettel előállni egy atompárti kormányzatnak már a tőlük várható szinten is túlmutat.

2017. december 05. 19:23
Csarnó Ákos
Reflektor

„A napi.hu találta meg azt a tájékoztatást, hogy az eredetileg Felsőzsolcára tervezett napelemparkot végül Pakson fogják felhúzni. Paks település önmagában szimbólum, szimbóluma azonban a megújuló energiában bízók és az atomenergiát támogatók egymásnak feszülésének is. Mivel egyelőre nincs indoka a tervek átrajzolásának tényleg ez az indok marad: kedves atomellenzők, nesztek nektek!

Ennyire végtelenül cinikus ötlettel előállni egy atompárti kormányzatnak már a tőlük várható szinten is túlmutat. Uniós pénz, el kell költeni és csakis megújulóra lehet elkölteni, hát akkor hova telepítsék, na hova? Magyarország atomerőműve mellé.

Még mielőtt valaki elkezdene vinnyogni, hogy nekünk ez sem jó, hogy ezek még napelemeket is felépítenek ide nekünk szeretném emlékeztetni őket, hogy ha tényleg ilyen jó, telepítendő a napelem, akkor az atomerőművet mégis miért nem váltja ki a kormány?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. december 06. 11:20
Ismét előállt a nagy kommunista bonyodalom,amikor egy CSARNÓI nevű balfék okoskodik!!! Hja kérem ahol a hülyeség baloldali privilégium! Hargitai elnök elvtárs is megmondta.
fogas paduc
2017. december 06. 10:22
Az a baj a nappal, hogy bár éjszaka is süt, csak nem ránk.
doxi
2017. december 06. 09:35
Ha Lőrincke által barkácsolt Paks II erősen világítani kezd, akkor a fényelemek pótolják majd a kieső atomenergiát
Wendriner
2017. december 06. 08:40
Sifi kilépése óta már egyetlen épeszű ember sincs az LMP-ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!