ÁSZ a pakliban

2017. december 21. 20:31

Ugye senki nem hiszi azt, hogy itt nem politikai megrendelésre folyik az ellenzéki pártok szívatása?

2017. december 21. 20:31
Csarnó Ákos
Reflektor

„Ugye senki nem hiszi azt, hogy itt nem politikai megrendelésre folyik az ellenzéki pártok szívatása? Még a legelvakultabb fideszfanatikusoknak is nyilvánvaló a tény, csak ennek ők örülnek. Ez a választások előtti „játék” a legrosszabb gengszterfilmek hamiskártyásainak jeleneteit idézi amikor a pokerben megjelenik az ötödik ász.

Orbán Viktor pedig tehetetlenül széttárja a karját és belemondja a kamerákba, képviselők szemébe, hogy nem is ő adta ki a parancsot, sem a Jobbik 660 milliós büntetése sem a mostani négy kisebb büntetés ügyében. Kábé úgy nem adta ki a parancsot mint amennyire nem fideszes befolyás alatt áll például az ügyészség. Ott sincs ugye semmilyen kapcsolat Polt Péter volt fideszes országgyűlési képviselő és most betöltött közhatalmi szerepe között, mint ahogy az Állami Számvevőszék vezetője esetében sincs ilyen. Domokos László fideszes országgyűlési képviselősége is csak teljesen véletlen egybeesés lehet ezekkel a büntetésekkel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. december 23. 06:02
Tiriri ririri rim! Szalámis tehervonat érkezik a Csarno k 1-es vágányra Bakácsiából a vágány mellett tessék vigyázni! Tiriri ririri rim!
realista
2017. december 22. 19:38
A Fidesz egy ál-jobboldali, ál-keresztény, ál-nemzeti maffia, melynek egyetlen célja a hatalom mindenáron való megtartása. S hogy az ebül szerzett jószágot megtarthassa, cinkelt lapokkal játszik, híven dicstelen elődjéhez, igazolva a megállapítást, miszerint - "A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt !"
puszika
2017. december 22. 13:38
Csarnói! Haverod a "Settenkedő" is azt hitte,hogy neki még szalámit is szabad lopnia,hiszen "én egy komoly balfék vagyok" felkiáltással settenkedett be a boltba. Aztán kiderült a törvények rá IS vonatkoznak!! És ez még a te nyálas alányalásod ellenében is igaz!!
zsoka1951
2017. december 22. 10:09
Honnan tudja, hogy mit gondol egy másik ember? Pl. egy fideszes? Én pl. egy szavát sem hiszem a Jobbiknak és magának sem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!