Hadhazy eltévedt az iratok dzsungeleben

2017. december 28. 20:32

Hosszú éveken keresztül követhetetlenek voltak a zöldpárt pénzügyi folyamatai.

2017. december 28. 20:32
Budai Tamás
Magyar Idők

„Az LMP társelnöke elképesztőnek nevezte, hogy az ÁSZ nyolcmillió forint bírságot, továbbá ugyanekkora költségvetési megvonást helyezett kilátásba az ellenzéki párt számára, mert a számvevők szerint tiltott vagyoni hozzájárulást fogadtak el. A szekszárdi állatorvosból lett korrupcióellenes bozótharcos nagy megdöbbenésében arról is beszélt, hogy az ÁSZ korábban rendben találta pártja gazdálkodását, ezért egészen biztosan szándékos politikai ellehetetlenítés – és személyesen Orbán Viktor – állhat a számvevőszék érthetetlen eljárásra mögött.

Nagyon úgy tűnik, hogy Hadházy Ákost nem világosították fel egy nagyon fontos körülményről. Soha nem volt rendben az LMP gazdálkodása. Sőt, gyakorlatilag hosszú éveken keresztül követhetetlenek voltak a zöldpárt pénzügyi folyamatai. Érdemes elmélyedni a nyilvános számvevőszéki jelentésekben, így rögvest kiderül: Hadházy társelnök úr jobban tette volna, ha csendben marad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. december 30. 11:41
A nagy Ron segedelmével az LMP egyre nagyobb luftokat rúg!!
Peter8811
2017. december 29. 09:46
nyelvvel
BőröndÖdön
2017. december 29. 00:38
Tomi,köztörvényes bűnözőket szolgálsz.
tom hagen
2017. december 28. 22:36
Sallai is eltűnt, mióta kiderült, hogy 250 milla támogatást kapott a földjeire... Ez is eltűnik előbb-utóbb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!