Konzultáció ufókkal

2017. november 27. 15:17

Itt már a józan ész van a célkeresztben.

2017. november 27. 15:17
Tompos Ádám
Magyar Nemzet

„A szituáció groteszkségét mutatja, hogy a tájékoztatási központ a fenyegetőzés mellett szombaton közölte azt is, közérdekűadat-igénylések alapján hétfőn, azaz ma hozzák csak nyilvánosságra a visszaküldött ívekről szóló postai összesítéseket. Most kapaszkodhatnánk ebbe a mondatba, és hirdethetnénk, hogy e lapszám megjelenésének napján bizony eljön az igazság pillanata, de a helyzet az, hogy akármekkora szám hangzik is el, nehéz lesz elhinni. (...)

Lehet, hogy a szóvivő már tud valamit, és csupán annyi történt, hogy úgy járt, mint az ítéletet idő előtt meglóbáló Virág elvtárs A tanú című filmben. Ez azért kínos volna. Aztán lehet, hogy a választókerületek fideszes potentátjai úgy elmélyedtek Andreas von Rétyi munkásságában, hogy sikerült kapcsolatba lépniük az ufókkal, akikkel gyorsan ki is töltettek pár nemzeti konzultációs ívet.

Persze ez azért finoman szólva sem túl valószínű, az már inkább, hogy Puskás Imre egyszerűen csak tévedett. Ami nem csoda ebben a kavalkádban, de nem is tragédia. Elvégre emberek volnánk, nem pedig robotok vagy ufók.

Ha van ebben az egyre nevetségesebbé váló konzultációs történetben bármi tragikus, akkor az az, hogy ez a mindent elárasztó, közpénzből finanszírozott propaganda már messze nem csak egy kétes hírű spekuláns ellen folyik.

Itt már a józan ész van a célkeresztben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
saci43
2017. november 28. 14:22
A hozzászólások színvonalát nézve, el kell ismerni, hatásosak a Fidesz népbutító , gyűlöletre uszító kampányai. :) Ne csodálkozzatok, ha az értelmesebb fiatalok menekülnek ebből az országból.
Mich
2017. november 27. 22:13
Geci/Gennyes Lali Geci/Gennyes csicskája...
makapaka2
2017. november 27. 18:43
Tényleg Tompos, néztek ti néha tükörbe, ott a MN-nél?
Szerintem
2017. november 27. 18:33
"Itt már a józan ész van a célkeresztben. " Így bizony, eltaláltad Tompos Ádám. Csak nem belenéztél végre a tükörbe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!