Saría Európában

2017. november 03. 14:54

A világ sokszínű, sokhangulatú, ezért jó. Azonban mindent a maga helyén.

2017. november 03. 14:54
Máté T. Gyula
Pesti Srácok

„Nem akarok fölöslegesen migránsozni, de az azért talán alapelv, hogy ahol vendégül látnak, ott a meghívó értékeihez, normáihoz és törvényeihez igazodsz. Nem molesztálsz vagy erőszakolsz meg például nőket. Ma ez egyes színházi rendezők és egyebek miatt talán kissé túllihegett téma, de attól még így van. A mi országunkban élj boldogan, de tartsd be a mi törvényeinket!

Ha még miénk az ország.

Nem azzal van baj, ha valaki muszlim. Hihetetlenül értékes és izgalmas kultúra. Rengeteget lehet tőle tanulni. Csak nem a miénk. De még ez sem baj. A világ sokszínű, sokhangulatú, ezért jó. Azonban mindent a maga helyén. Az amerikai demokrácia-export a maga sunyiságában éppúgy értelmetlen és undorító, mint amikor üvöltve és követelve akarnak ránk más életformát kényszeríteni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2017. november 04. 12:41
A Màtè Thürmer Gyula a pesti srácokban?Ja persze,Stefka.Tènyleg nincs olyan gusztustalan teremtmènye a Jòistennek akit a fidesz ne fogadna tàrt karokkal.
szancso
2017. november 04. 04:32
G.W.Bush, az USA akkori elnöke, 2001.09.20-án meghirdette nagyszabású beszédében a harcot az iszlám ellen. Akkoriban tele volt a média a muszlimok középkori, kegyetlen törvénykezésének alkalmazásával, a nőket tulajdonnak tekintő gondolkodásmóddal, stb. A könyvpiac tele volt olyan nők könyveivel, akik megélték a totális elnyomást ezen országokban. A leghangosabbak azok voltak, akik ma teljes mellbedobással azon munkálkodnak, hogy minél több sariát követelő áradjon be Európába. És pont ezek követelik ma, az "emberi jogok" nevében, hogy az ilyenek, mint ez a muszlim, megkapja az "igazát". Tudnak ezek hányás nélkül a tükörbe nézni?
béla 60
2017. november 03. 15:44
Mit keres a sajtóban egy thürmer ???
madarasi.abel
2017. november 03. 15:34
Magyarországi reprezentatív felmérés szerint az emberek 30%-át érte valamilyen szexuális, fizikai, vagy verbális basztatás 14 éves korukig. Tessék büszkének lenni :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!