Soros tájékoztat

2017. november 24. 13:57

Csak hát nálunk ugyebár minden fordítva van. A „gonosz, fasiszta kormány” csökkent rezsit, ami ellen a piac­barát kommunista utódpárt és eszmetársai emelik fel a hangjukat.

2017. november 24. 13:57
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Csak hát nálunk ugyebár minden fordítva van. A »gonosz, fasiszta kormány« csökkent rezsit, ami ellen a piac­barát kommunista utódpárt és eszmetársai emelik fel a hangjukat. Az »elnyomó, horthysta kabinet« halmozza el kedvezményekkel a családokat, hirdet munkaalapú társadalmat és újít fel zsinagógát nemzetközi és hazai kartácstűzben. A szélsőjobboldallal való összekacsintásra való napi szintű figyelemfelhívás, a barna veszedelemtől való folyamatos rettegés helyét pedig az úgynevezett haladáspártiak oldalán átvette immár Rangos Katalin balliberális riporter és köre alig leplezett rajongása Vona Gábor iránt. Komoly szellemi kihívás kiigazodni ezen a hiteltelen bagázson.

És akkor most itt van ráadásnak ez a távoli vadkapitalista, akit gyalázatos pénzügyi machinációi miatt országokból tiltanak ki, s aki a világ számos pontján, még Palesztinában is támogat az adott állam megdöntésén fáradozó szervezeteket, a honi ellenzék mégsem átall szinte kitűzőt gyártani az arcképével, és a szíve fölé helyezni. A Momentum odáig merészkedett, hogy aláírásokat gyűjt, végeredményben Soros érdekében. Persze lehet rajongani egy idős pénzemberért, megkockáztatom, akár még hálás is lehet neki az ember – pláne, ha az ő pénzén él. Azt állítani azonban, hogy ne lenne aggályos és veszélyes a beavatkozása a különböző uniós folyamatokba, pláne a bevándorlás kapcsán, nettó vakság, egyben felelőtlenség. Hovatovább, ahogy a korábbi népszavazás vagy éppen a jelenlegi nemzeti konzultáció iránti érdeklődés is mutatja, ez a felfogás szembemegy a többség világlátásával. Magyarországon biztosan, de a különböző választási eredmények nyomán látható, egyre inkább európai szinten is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2017. november 30. 16:32
Ki ez a szanalmas propagandista? O irta az okotarsos cikkeket is anno, vagy mi? Lehet elmelkedni a lobbi mukodeserol es szabalyozasarol, de azert ez egy erosen torz abrazolasa a valosagnak. Amelyik orszag stabilitasara pl az Amnesty-nek negativ hatasa van, az valamit nagyon rosszul csinal. Az is szep ahogy eloadja a kormany "mennyi jot" tesz a dolgozo neppel, de azert a helyzetet erosen arnyalja, hogy a "csalad barat politika" fokent a gazdagokat tamogatja, a rezsicsokkentes lenyegeben a normal piaci folyamatok ujracsomagolasa politikai uzenette (mikozben a belepiszkalas csak rontotta a fogyasztok helyzetet) es raadasul nemi mutyival is parosult (MET). Nem erdemes vitatkozni azon, hogy most akkor fasiszta a kormany vagy nem (Amugy, en nem erzem indokoltnak a fasiszta jelzot, ez maskent szar, es nem is igen hallottam ezt a fideszen kivu senkitol.) mikozben nyiltan huberi lancolatokat epitenek ki, kommunista izu piacujrafelosztasokat csinalnak(trafik, termofold, tankonyv), es mar tanar sem lehet akinek ellen velemenye van. (En mar azon kiakadtam, hogy az iskola igazgatok kerdesebe beleszolnak, es szerintem, akiben van jo erzes es nemi ertelem szinten kiakad rajta, meg ha amugy tamogatja is oket.)
nyugalom
2017. november 25. 14:02
A libsiknek mindig az orszag elle kell dolgozni?!
pollip
2017. november 25. 07:18
Régen lehetett a megszorítás szót hallani:-)
Mich
2017. november 24. 19:44
Egyszerűbb így leírni: a libsi+bolsi+nácik fordítva ülnek a lovon - ráadásul mind a hárman ugyanazon a fáradt és sánta gebén...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!