Csak akkor nem kéne lemondania, ha már hamarabb kirúgják

2017. november 11. 12:13

A Fradi elnöke annyira rosszul mérte fel a kockázatokat, hogy a megvédeni kívánt szurkoló viselkedése éppúgy meglepetésként érte, mint a támadóké.

2017. november 11. 12:13
Jávor Bence
Index

„Kubatov Gábor viszont az ország legnagyobb futballklubjának elnöke, avagy egy többmilliárd forintos költségvetésű állami vállalat vezetője, akinek nagyon is jól meghatározható felelőssége van a Fradiért, beleértve annak imázsát vagy a nézők biztonságát.

És a felelősség kérdése hatványozottan felmerül, ha az elnök megkötött és végrehajtatott egy olyan megállapodást, amivel mindezeket veszélybe sodorta és ami ráadásul nem is működött. Tegyük hozzá, nem az egy perc késéssel beeső kríziscsoporton múlt, hogy a dolognak nem lett még súlyosabb vége, hanem leginkább csak a szerencsén. Miként az is, hogy nem keveredtek ártatlan kívülállók az események útjába, ne adj isten egy gyerek.

A Fradi elnöke annyira rosszul mérte fel a kockázatokat, hogy a megvédeni kívánt szurkoló viselkedése éppúgy meglepetésként érte, mint a támadóké. A bandázzsal kikerült szkenner, a becsempészett kések, és az előre megszervezett támadás Kubatov teljes csődjét jelenti vezetőként. Csak akkor nem kéne lemondania, ha már hamarabb kirúgják.

Akkor is, ha erről mindezidáig egyetlen szó sem hangzott el.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. november 13. 01:45
Ez a le kellene mondania szöveg annyira gyerekes. Senkinek sem kell lemondania semmiért, ilyen jogszabályi kötelezettség nem létezik. Aki akar lemondhat. És le is lehet váltani még a vezetőket is, ha elégedetlenek a ténykedésükkel.
NotaBene
2017. november 11. 15:57
Rosszindulatú, kötekedő indexes újságíróval mit lehet kezdeni? Ezt írja: "A balhé kockázata mindenkinek teljesen evidens volt a meccs előtt, leszámítva a klubelnököt. " Tényleg képes Jávor Bence a fradi elnök fejébe látni, olvasni a gondolatait? Honnan tudja, hogy Kobatovnak mi evidens, és mi nem evidens? Kubatov felelőségét lehet elemezni, de gondolatolvasó "látnokokkal" nem érdemes vitatkozni!
kizökkentidő
2017. november 11. 14:28
A politikusok takarodjanak az élsport közeléböl! (kivéve az aktív játékos politikusokat)
apoa
2017. november 11. 13:17
Jó, hogy az Index mindig megmutatja nekünk a helyes utat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!