Igazságos a magyar választási rendszer?

2017. november 11. 16:06

Hogyan mondta tegnap a miniszterelnök? „Erkölcsileg helyes és igazságos a magyar választási rendszer.” Tényleg?

2017. november 11. 16:06
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Oxford után tegnap este Cambridge-ben a King's College-ban tartottam előadást. Elsősorban az Európa előtt álló kihívásokról beszéltem. Késő este az itt tanuló magyar diákokkal söröztünk. Csak megjegyzem, hogy miközben iszonyatosan élénken foglalkoztatja őket a politika, nem mennek el szavazni. Az ok egyszerű. Bejutni a londoni nagykövetségre és vissza az 20 fontba kerül. Az nekik egy heti kaja pénz. Ezt viszont nem engedhetik meg maguknak. Hogyan mondta tegnap a miniszterelnök? »Erkölcsileg helyes és igazságos a magyar választási rendszer.« Tényleg?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondiner
2017. november 13. 12:48
Érdekes, 2002-ben még igazságosnak tartotta. A mai szinte ugyanaz, mint akkor volt. :D Ökör!
Jason Bourne
2017. november 13. 12:39
"Oxford után tegnap este Cambridge-ben a King's College-ban tartottam előadást." Miről? A Balaton-felvidéki borászatról? Vagy a technika tanári diplomáddal kapott tudásodat villogtattad, te majom?
Csigorin
2017. november 13. 06:46
Amugy Fleto, nem emlekszem hogy alattad egyszerubb lett volna szavazni. Amugy en jartam Cambridgeben, Londonbol voltak olyan buszjegyek amik ket fontba kerultek odavissza ugy hivtak az akciot hogy funfare neten elore kell megvenni
Csigorin
2017. november 13. 06:41
Jajj a szivem megszakad, heti husz fontbol tengodik de sorozni azert futja... A megoldas amugy egyszeru: lakcimkijelentkezes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!