Válaszok Kövér László kijelentéseire

2017. október 07. 16:35

A Fidesznek buknia kell, mielőbb, mert sem nem normális, sem nem bölcs, s legfőképpen nem tisztességes.

2017. október 07. 16:35
Sallai R. Benedek
Reflektor

„»Kövér László házelnök szerint további egy, vagy akár még egy kormányzati ciklusra van szükség az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt követően elindított intézkedések, programok megerősítéséhez.«

Egyetértek, azon kitétel nélkül, hogy nem „további“ két ciklus kell, hanem csak így: két ciklus kell egy jó irányhoz. Japán II. világháború utáni gazdasági fejlődése bizonyítja: 5-8 év elegendő ahhoz, hogy egy ország jó irányba forduljon gazdaságilag, társadalmilag. Láttuk mit tett az MSZP nyolc év alatt, látjuk mit tett a Fidesz az elmúlt nyolc évben – s ezekből az irányokból legtöbbünknek elég volt. Nagyon elég. Két ciklus kell – normális, tisztességes, bölcs vezetéssel – és ehhez a Fidesznek buknia kell, mielőbb, mert sem nem normális, sem nem bölcs, s legfőképpen nem tisztességes.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. október 09. 13:53
Ez a halmaz onmagat jellemezte mindazzal, amit a Fideszrol mondott: se nem bolcs........
Libakergető
2017. október 09. 11:01
Egy újabb fogatlan eb, hangos ugatással szeretné jelezni, hogy ő még tud harapni.
catalina9
2017. október 09. 07:07
Sallai elvtárs..neeee...
Text adósság
2017. október 08. 18:08
Te Sallai elvtárs, neked rokonod volt a Fürst Sándor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!