DK-plakát csendőrpertuval

2017. október 19. 16:46

Nem észkombájn polgárokat feltételez a választási plakát kiötlője.

2017. október 19. 16:46
S. Király Béla
Magyar Idők

„A Keleti pályaudvarral szemben, a Verseny utca 2. szám fölött figyeltem fel először a Demokratikus Koalíció legújabb plakátjára, amelyen ez áll: Orbán vagy Európa? A DK európa parlamenti képviselői Európát ajánlják. A plakát, kiötlői szellemi színvonalát tükrözve, csendőrpertuval reccsent ránk: »És te?« Nem ez az első plakát, amely Ron Werber fityiszt mutató ujját követve gyermekdednek, félhülyének, a kereskedelmi tévé kibeszélőműsorain szocializálódott egyedeknek tekinti az utca emberét és azt, aki a szemmagasságánál feljebb tekint.

Ők Európát választják… Tudom, persze, hogy nem észkombájn polgárokat feltételez a választási plakát kiötlője, de a Homo sapiens szellemi erőfeszítéseinek lenyomatát elvárnánk a megrendelőktől és a kivitelezőktől. Ugyanis aki á-t mond, mondjon b-t is. Európa része Oroszország, ahol Putyin honol, része Törökország nyugati csücske is, ahol Erdogan keveri a lapokat. Eddig a DK visítozott e nevek hallatán. Meggondolták magukat az atlantista huzatban?

Lássuk a mondat másik végét: ahol Orbán van, ott nincs Európa. Rászavazva Magyarország kizárta magát e földrészből. Így már érhető, hogy a DK vezetője megboldogult miniszterelnök korában miért tüzelt a külhoni magyarok magyar állampolgársága ellen: az igazi Európában akarta tartani őket, velünk, magyar állampolgárokkal ellentétben – hol Funar, hol Meciar, hol Porosenko társaságában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2017. október 20. 08:00
Aranyoska, az IKEA is csendőr pertut alkalmaz? Hűtsd le magad.
Pinter68
2017. október 19. 22:09
Bájos, amikor egy olyan párt propagandistája fikázza egy ellenzéki plakát egyszerű üzenetét, amelyik párt nem is olyan régen ilyen rendkívül kimunkált és csak az értelmiség által érthető üzenetekkel plakátolta tele az országot: :DD http://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/860/8604/86046/8604663_2a29bcb9f8f2d59ba0243992181bf422_bpc.jpg
edvind johnsson2.0
2017. október 19. 20:33
A plakátról hiányolom azt, hogyha a Fideszre szavazol, akkor a fasizmust támogatod.
GV0917
2017. október 19. 20:03
Fantázia szegény... Az első világháborús Brit,a második u.a. csak Uncle Sam-mel egy amerikai (U S A) plakátról -jóval gyengébben koppintva... A harmadik a 133 napos VÖRÖS TERROR terméke. Az angolnál:Tengerész sapkás tiszt- varjúszárny hosszú bajusszal szinte mellbe bök és szinte ordít: YOU!!-miért ???stb szöveg A másik a fiatalabb éveiben járó Uncle Sam személyesen bökve a mellünk közepébe és ez is szinte ordít:YOU!!!-hasonló szöveggel. A harmadik egy vöröskatona.Kinyújtott kar végén a tolakodó mutatóujj és két szemünk közzé bök! TE! sötétben bújkáló ELLENFORRADALMÁR-RESZKESS!!!! Zsolti, ennyire tellett?Ettől többet ért volna a Gazdád egy szál szemüvegben kezében egy kézigránáttal és egy kalasnyikovval..Szája teljesen tátva, mert a nagy erőlködéstől kiakadt az állcsontja a halántékánál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!