Nincs még egy ilyen öngyűlölő társadalom

2017. október 24. 09:03

Vajon érzi-e a kormányfő és politikacsináló tanácsadó csapata, hogy milyen mértékű felelősség nyomja a vállukat, amikor embert embernek farkasává tesznek a politikai számítás miatt?

2017. október 24. 09:03
Reflexman
Reflexman Blog

„Semmi meglepetés nem volt a kormányfő »ünnepi« beszédében. Orbán Viktor, ahogy tette és teszi azt mindig, újra harcba hívta a jó magyarokat. És a recept működik, túlságosan is jól működik: Őcsényben simán lehet garázdálkodni, amire rábólintanak Orbán mellett más politikusok is. Az idei október 23-án is – ahogy amúgy az összes hasonló »nemzeti összejövetelen« – megbokrosodott idős bácsik és nénik vetemednek olyan fajta dühös erőszakra, hogy az ember tényleg csak csettint egyet elsőre.

Másodszorra viszont megrémül: vajon érzi-e a kormányfő és politikacsináló tanácsadó csapata, hogy milyen mértékű felelősség nyomja a vállukat, amikor embert embernek farkasává tesznek a politikai számítás miatt? Ez a társadalom sosem volt a nyugalom szigete, itt már ötszáz éve is aprította egymást a nép, ha tehette – legalábbis verbálisan biztosan – majd így telt a véres és szomorú huszadik század is. Erre mi történik? Egy egyébként félelmetesen tehetséges politikus vezetésével bevert orral, vérző fejjel és koromfekete lélekkel masírozunk bele a huszonegyedik századba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dr Angyalföldy
2017. október 24. 23:36
Az öngyűlölet egy kisebbségről ragadt rá a magyar társadalomra, ugyanúgy, mint a nazális hanghordozás.
1000bocs
2017. október 24. 17:45
Kedves posztoló figyelmét talán elekrülte az a trend, ahogy a baloldal/liberálisok/demokraták az egész világon bemutatták milyen is szerintük a demokrácia és a szólásszabadság. Amikor pl. Nem az ő "életük remenysége", nem Klingonné nyerte meg a választásokat, elborult az agyuk és azóta sem sikerült kijózanodni. Szabályos polgárháborús helzetet igyekeznek előidézni, mindegy mibe kerül. Amikor Ben Shapiro előadását a Berkeley-n 600.000 dollárba került biztosítani közpénzből, mert a felhergelt balos diákok a világot felgyújtják ha véletlenül tőlük eltérő véleményt hallanak, amikor a net tele van videókkal arról, milyen is a balos aktivista ha a föld twngelye nem hajlandó arra fordulni ami neki tetszik... Akkor miről is beszélünk? Öngyülölő társadalom? Hülye ez, amikor nem veszi észre hogy mi az az eszköztár, amivel a ballib a folyamatos balhét magas hőfokon igyekszik tartani? Gulyás Marcika neve megvan? A ballibnek a forradalmon kívül nincs eszköze hogy labdába rúgjon, egyszerűen a társadalom belefáradt a f@szságaikba.
puszika
2017. október 24. 16:54
Olvass folyamatosan PROPELLERT,HVG-t,168 TÓRÁT, sőt még MAGYAR NEMZETET .........................is köcsögman. Akkor tisztán látni fogod hogy hol a gyűlöletkeltés!!!!!
krisztoforo48
2017. október 24. 16:18
"Másodszorra viszont megrémül: vajon érzi-e a kormányfő és politikacsináló tanácsadó csapata, hogy milyen mértékű felelősség nyomja a vállukat, amikor embert embernek farkasává tesznek a politikai számítás miatt?" Vajon érzik-e a médiák képviselői,hogy hazugságokkal,az igazságot elferdítve és Júdáspénzért Ők maguk azok akik feszültséget szítva egymás ellen uszítják az embereket.Vissza kellene talán térni a korrekt,tárgyilagos TÁJÉKOZTATÁSRA és nem a politika csinálására!Az biztos,ha én elmennék bármilyen rendezvényre és a fülembe elkezdenek fütyörészni,először jól beverem az orrát és feldugom a seggébe a fütyülőjét az illetőnek,akárki is az.A szabadságjogok csak addig terjednek,amíg mások jogait nem csorbítják,nem zavarják.Ez a demokrácia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!