Antiszemitizmus – az európai baloldal utolsó reménye

2017. október 16. 08:33

A baloldal sokszor elárulta már népét a hatalom megszerzése vagy megtartása érdekében.

2017. október 16. 08:33
Kovács Tibor
888

„A baloldal antiszemita stratégiája a nagyobb muszlim közösségekkel rendelkező országokban működhet jól a következő évtizedekben, akár kormányra is segítheti a baloldalt néhány országban.

Hosszabb távon azonban működésképtelen a módszer. Tovább növeli a törést a társadalomban. A politika alapvetően kettéhasadhat, teljesen más irányok lehetnek azokon a helyeken, ahol muszlim többséggel irányítanak és az ország többi részében. Hosszabb távon a muszlimok számának növekedésével nem lesz elegendő a szalon-antiszemitizmus, ennél komolyabb elkötelezettséget akarnak majd, és a muszlim pártok megalakulása szintén korlátozhatja a baloldal mozgásterét. Ebből kivezető út egy baloldali vallásos muszlim pártvezető megválasztása lehet csak és a baloldali pártok iszlamizálása.

A baloldal sokszor elárulta már népét a hatalom megszerzése vagy megtartása érdekében. A muszlimoknak kedvező politika lehet ezek között az egyik legsúlyosabb árulás, ami akár végzetes is lehet ezen országok számára.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. október 16. 13:59
Sulamit Aloni volt izraeli oktatási miniszter az antiszemitizmusról: “- Ez egy trükk, mindig használjuk. Ha valaki Európából bírálja Izraelt, akkor felhozzuk a holokausztot, ha pedig ebben az országban (Amerikában – a szerk.) kritizálja Izraelt, arra azt mondjuk, hogy antiszemita. ....” Aztán jött a Zsidó Kongresszus, direkt Budapestre, mert hogy dübörög az antiszemitizmus. Jött Lauder úr, de nem kérdezte a magyar zsidókat, hogy is vagytok ti itt üldözve? Hát persze, hogy nem, hiszen kiderülhetett volna, hogy sehogy. Márpedig Lauder úr előre megmondta, hogy itt bizony ő antiszemitázni fog. ".. és „Moshe Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke nyomás alá helyezte: vagy ELÍTÉLI Magyarországot, vagy nem garantálja a szervezete támogatását”. És Lauder úr elítélt. Pechjére Orbán átlátott rajta és jó előre "válaszolt" egy zsidó újságban, amit azonban Lauder úr figyelmen kívül hagyott. ... Lauder úr nem tehetett mást, bocsánatot kért. No erre nem számított a "mértékadó" média. "..míg az Orbán Viktor miniszterelnök beszédét ért kritikákról 42 !!! cikk számolt be, addig Ronald S. Lauder WJC-elnök bocsánatkérését mindössze HÉT !!!! külföldi portál ismertette.
48saxon
2017. október 16. 12:54
A muszlim-balos összeborulásnak már mutatkoznak aggasztó jelei. Pl. a mostani Weinsteni-botrány kapcsán a The Independent (hahaha) egy ilyen cikket nyomott ki: http://www.independent.co.uk/voices/harvey-weinstein-islam-sexual-assault-rape-womens-rights-a8001521.html Egyesek szerint ennek köze lehet a lap szaúdi társtulajdonosához... :)
di maggio
2017. október 16. 12:49
1990 óta folyamatosan nő a baloldal szerint az antiszemitizmus.Mint a régi politikai vicc szerint,a szocializmus a világ 1/6 án győzött,de eléri majd az 1/7 ét sőt 1/8 -t is.
madarasi.abel
2017. október 16. 12:18
Ezt nevezem politikai elemzésnek. És még szemlézi is a mandi :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!