Zaklatásról – férfiként

2017. október 19. 15:55

Ma szépen végiggondoltam azt a 80-100 esetet az elmúlt bő 30 évből, amikor váratlanul az ágyékomra tette a kezét egy nő.

2017. október 19. 15:55
Czutor Zoltán
Facebook

„Egy igen tisztelt nőismerősöm (és minden második mai poszt a hírfolyamomban) késztet arra, hogy leírjam alábbiakat.

Ma szépen végiggondoltam azt a 80-100 esetet az elmúlt bő 30 évből, amikor váratlanul az ágyékomra tette a kezét egy nő, kéretlenül elkezdett masszírozni a munkahelyemen egy másik idegen csaj, vagy iskolában egy harmadik. Amikor megharapdálta a számat és/vagy a nyakamat a mosdóra menet egy ötödik-hatodik, vagy a megvalósuló szextől tette függővé, hogy megad-e egy támogatást egy államtitkárságon dolgozó hölgy még 200X-ben (végül nem támogattak), médiában egy producer felesége azzal feltétellel ígért szereplést, ha megdugom (nem szerepeltem aztán), számtalanszor akaratom, kérésem és vágyaim ellenére pucsítva tolakodtak az ölembe hölgyek a legváratlanabb helyeken, táncolni rángattak, amikor utálok. Falhoz löktek és rám másztak ismeretlen csajok, mert »úgy látták«, hogy én erre vágyom. Több száz tátogó pinás, csöcsös képet küldtek ismeretlenek, amikor egyáltalán nem vagyok kíváncsi ilyesmikre. A kapcsolataimban hegesre, véresre karmoltak, rugdostak a párjaim, mert - ahogy mondtam, kéretlenül, de - ilyen képeket kaptam mms-ben, emailen és mindenhogy. Fiatal és idősebb nők levelekben, üzenetekben, vagy személyesen fenyegettek meg, hogy mit tesznek velem, az életemmel, a családommal, ha nem »leszünk egymáséi«.

Miközben azt hiszem, én sosem mertem, sőt akartam szexuálisan erőszakoskodni semmilyen nővel.

Visszafordíthatatlanul mocskos egy világban éltem/nőttem fel. Ezek szerint áldozatként, AMIT ÉN MINDEZEK ELLENÉRE SEM ÉREZTEM. Nem érzek késztetést, hogy bármelyik zaklatómnak, keserűséget okozó nőnek, bosszantó asszonynak, rémesen tolakodó fiatal lánynak ideírjam a nevét. Mert attól szégyellném csak magam igazán. Egy színészbarátom (ma már nagyon ismert) kb. 25 éve azt mondta, Zoli, művészek vagyunk, muszáj mindent megélni és tapasztalattá gyúrni. 

(Ma már úgy gondolom, hogy ez egy kicsit hülyeség.) De egy cseppet sem érzem magam sérültnek, bármit is csináltatok velem csajok. Mert valahogyan mindennek hasznát tudtam venni. Amit nem akartam, kértem, vagy nem volt jó, annak is. Örülök annak, hogy létezik még az emberiség a világon. Ugyanannyira annak, hogy nőkből és férfiakból áll.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krakken96
2017. október 20. 13:51
csajok is nyomulnak. néha kínosan. barom az a férfi aki még hisz a HÁZI ANGYAL mesében... de felháborító ha nők a saját gyengeségükkel érvelnek előjogok érdekében,hogy aztán kíméletlenül átbasszanak,eltapossanak. most akkor férfi és nő EGYENLŐ VAGY MÉGSE? ha igen ,miért kell áldozati báránybőrbe bújni? ha meg nem akkor nyerjen a gyengébb?!
Csigorin
2017. október 20. 13:17
Almodban esetleg :D
Akitlosz
2017. október 20. 00:18
Ezt úgy álmodta.
tango47
2017. október 19. 21:56
Egy-egy koncert után egy kicsit is ismert együttes tagjai csak rámutatnak a tolongó lányok közül azokra, akik aznapra elnyerhetik a kegyeiket. Ez egy ilyen világ lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!