Nem kaptunk támogatást a szurkolóktól, ilyet még nem éltem át

2017. október 11. 09:22

Visszaérkeztünk Svájcból és támogatás helyett a szurkolók támadták a játékosokat. Interjú.

2017. október 11. 09:22
Bernd Storck
NSO

„Nem volt egyszerű meccs, tudtuk, hogy a svájci vereség után javítanunk kell. Igyekeztünk kiengesztelni a szurkolókat. A játékosok nem kapták meg ugyanazt a támogatást, mint máskor, ami elszomorította őket. Nem játszottunk jól, de győzni akartunk. A drukkereknek köszönettel tartozunk, hogy eljöttek, bár ma nem álltak mögénk. Ilyet még nem éltem át korábban. Ma nem kaptuk meg a támogatást. (...)

Tisztelni kell Feröert, mások is megszenvedtek ellene. Da ha más csapatokat nézünk, például az olaszokat, vagy a franciákat, akik Luxemburg ellen voltak nehéz helyzetben, akkor normálisnak tekintjük, ha megszenvednek egy-egy mérkőzésen, de itt Magyarországon egyáltalán nem. Igyekeztünk futballozni. Visszaérkeztünk Svájcból és támogatás helyett a szurkolók támadták a játékosokat. Képzelje el bárki, milyen az, amikor bemegy a munkájába és egyfolytában szidalmazzák őt a múltheti teljesítménye miatt. Ez egyáltalán nem könnyű helyzet. Én úgy tekintek erre, hogy a fiúk mindenképp megpróbáltak nyerni, gólhelyzeteket kialakítani. Az ellenfél védelme nagyon erős volt, 5–4–1-es felállásban játszottak, amit más csapatnak is nehéz lett volna feltörni.. Nyilván több gólt akartunk szerezni, ám így alakult. Nem volt jó a mérkőzés, de nyertünk és ezzel elégedett vagyok ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illiberator
2017. október 11. 18:28
A játékosok egyszerűen gyávák voltak! Ahogy hozzájuk került a labda, felíveltek a semmibe. Akkor is, amikorra kiderült ezek rendre az ellenfélhez kerülnek. Az ellenfél pedig azt a bátor rövid-passzos játékot alkalmazta, ami minimum elvárható lett volna a mieinktől. Látszott, az ellenfél a vikingek utódai.
péterx
2017. október 11. 15:18
Igaza van Storcknak . Az igazi szurkoló mindig a csapata mögött áll . Olyan , mint a családban : nem csak addig szeretlek , amíg jó vagy , hanem azért , mert te te vagy...
1000bocs
2017. október 11. 15:00
"Képzeljük el..." Elképzelem hogy a luxusautóban bemegy az egyszeri focista a luxusfizetésért a "munkahelyére", és fel merik neki emlegetni a tényt, miszerint a munkáját kritikán aluli szinten végzi - erre a focista megsértődik. Talán ez az érzékenység is csupán egy indikátora annak, mi is lehet a baj. Talán érzékeny kamaszlánylelkű divatmajmok helyett férfiaknak kellene ott lenniük, akik nem sértődnek meg a jogos kritikán, hanem mindenből felállva mennek előre a győzelemért. Lehetnének ajátékosaink harcosok is - ehelyett lassan Safe-Zone-t követelnek nehogy a bántó szavak megzavarják őket és ezért elromoljon az egyébként kiváló játékuk.
belga
2017. október 11. 14:20
Merthogy ez most a nagy pénz-kis foci ideje (http://www.nlcafe.hu/ezvan/20170208/foci-magyar-sok-penz/)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!