Aradszki András agymenése az én szégyenem

2017. október 11. 00:05

Nagyon kérem a KDNP képviselőit, hogy ne csináljanak már ásatag hülyét belőlünk, katolikusokból. Köszi.

2017. október 11. 00:05
Tálos Lőrinc
Reflektor

„Ha a magyar parlamentben elhangozhat egy olyan napirenden kívüli felszólalás Aradszki Andrástól (a KDNP képviselőjétől), amelynek már a címe is az, hogy »A sátán/Soros terv ellen küzdeni keresztény kötelesség« amelyből azt is megtudhatjuk, hogy »A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!«, akkor én szégyellem magam. Ez nem a katolicizmus, hanem babonás bolondéria, mint a Föld laposságában hinni, meg a most hétvégén bekövetkező végítéletben.

A rózsafüzérhez meg annyit, hogy amikor a falunkban lévő, fogyatékosok számára létesített lakóotthonban önkénteskedő spanyol jezsuiták a kocsmában mormolják a rózsafüzért az anyanyelvükön, na az egy olyan vallásos élmény, mint amikor az Utas és holdvilág Mihálya Rómában meghallja a szír keresztények kolostorából kiszűrődő éneket. Ne kenjék ezt össze szarral, politikai haszonlesésből elkövetett Sorosozással! Ezért nagyon kérem a KDNP képviselőit, hogy ne csináljanak már ásatag hülyét belőlünk, katolikusokból. Köszi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. október 11. 18:37
Tálos, te nem egy ásatag hülye vagy, hanem egy profi keresztényüldöző sátánista!
madarasi.abel
2017. október 11. 12:55
Ezek a fideszesek bármit, de bármit bevesznek, ha az onnan fentről jön: Soros tényleg a Sátán, biztosan el lehet kergetni fokhagymával. Még akkor is védik a mundér nemlétező becsületét, amikor már Lázár is beköpi: az egész nem más, mint a hülyék szórakoztatása. gyerekek, semmi gerinc, semmi szégyenérzet? :)
madarasi.abel
2017. október 11. 12:18
Kdnp, az. Sem keresztény, sem demokrata, sem népi, de még pártnak is csak szatellit :)
puszika
2017. október 11. 11:19
Te mióta vagy keresztény Lörinc elvtárs? Vagy csak túlbérmálkoztad magad? Nagy lehet a baj a víztoronyban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!