A migrációs fegyver hatékonysága

2017. október 29. 14:39

Számukra a migrációs fegyver egyetlen esetben bizonyul hatástalannak.

2017. október 29. 14:39
Ádám Attila
Magyar Idők

„Mindezek mellett beszédes körülmény, hogy Sutherland 2015-től az idei esztendőig, tehát a tömeges európai bevándorlási krízis tombolása idején, annak a Nemzetközi Katolikus Migrációs Bizottságnak az elnökeként is tevékenykedett, amely a Szentszék által befogadott hivatalos egyházi intézményként működik közre a Vatikán bevándorlási stratégiájának kialakításában, szervezésében és végrehajtásában.

Sutherland egy vitanapon azon meggyőződésének adott hangot, hogy kulcsfontosságú tényező a nemzeti szintű politikai vezetés felelőssége a migrációs helyzet kezelésében. Sajátos demokráciafelfogásról tanúbizonyságot téve viszont azt látta problémának, hogy egyes vezető politikusok vonakodnak a bevándorlás előnyeiről beszélni, mert az teljesen szembemenne a választói közmegegyezéssel a bevándorlás következményeiről. Egyúttal sajnálattal állapította meg, hogy ilyen helyzet kezelésére nem rendelkeznek varázspálcával.

Vagyis számukra a migrációs fegyver egyetlen esetben bizonyul hatástalannak: ha a célország lakosságának többsége nem mulasztja el kifejezni az akaratát a külső befolyásolási kísérlettel szemben, és az akaratának érvényesítését az általa megbízott hiteles politikai vezetés megingathatatlanul felvállalja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. október 29. 20:37
A Soros kutya itt van elásva. "A módszer lényege az, hogy a kikényszerítendő érdeket úgy érvényesíti a vonakodó célország(ok)ban, hogy megfenyegeti vagy ténylegesen túlterheli a bevándorlók mesterségesen generált nagy létszámú beáramlásával az(oka)t. Az így kialakított, destabilizáló válsághelyzet kihasználásával nyílik meg a lehetőség a külső politikai, gazdasági befolyás realizálására a tanulmány által „provokátoroknak” nevezett olyan szereplők segítségével, akik ösztönzik és támogatják, adott esetben szervezik is a tömeges migrációt, valamint az „opportunisták” közreműködésével, akik valamilyen közvetlen anyagi vagy politikai előny reményében kollaborálnak."
madarasi.abel
2017. október 29. 16:02
"Sajátos demokráciafelfogásról tanúbizonyságot téve" elmondta a SAJÁT véleményét. Hallatlan dolog, biztos Soros veszett kutyája. Másképpen nem is lehet :)
madarasi.abel
2017. október 29. 16:00
Na, és hol marad a Sorosozás? Rezsiszili szomorú lesz :)
terra
2017. október 29. 15:08
"a jelek szerint a migrációs fegyver hatékonyságát ezúttal a globalista, nemzetközi jogalanyisággal nem rendelkező pénzügyi körök is felismerték, és hatékonyan alkalmazzák érdekeik érvényesítésére." Erről beszélt Orbán. "Vagyis számukra a migrációs fegyver egyetlen esetben bizonyul hatástalannak: ha a célország lakosságának többsége nem mulasztja el kifejezni az akaratát a külső befolyásolási kísérlettel szemben, és az akaratának érvényesítését az általa megbízott hiteles politikai vezetés megingathatatlanul felvállalja.” Szerencsére Magyarországon ez van most és ez lesz a jövőben is és egyre több európai nemzet is ebbe az irányba tart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!