Lehet más a politika – Ron Werberrel?

2017. szeptember 06. 12:51

Miért lesz jó a pártnak, ha együtt dolgozik a „gyűlölet karmesterével”, azzal az emberrel, akinek személye minden jobboldali érzelmű szavazó számára vörös posztó?

2017. szeptember 06. 12:51
Zsuppán András
Válasz.hu

„Werber tehát a mai MSZP-t elsősorban belső töredezettsége és a Fidesz által beépített bomlasztói miatt nem tartja győzelemre esélyes pártnak, inkább egy olyan erőt segít, amelyben több fantáziát lát, ha nem is a 2018-as győzelemre, de legalább a kibontakozásra. Ez lenne az LMP.

Már csak az a kérdés, mit lát az LMP vezetése Werberben? Miért lesz jó a pártnak, ha együtt dolgozik a »gyűlölet karmesterével«, azzal az emberrel, akinek személye minden jobboldali érzelmű szavazó számára vörös posztó, bármi történt is 2002 óta a magyar politikában? Mit remélnek Werber tanácsaitól?

Az LMP-nek nincs sok pénze, nincs nagy szervezeti hálózata, nincs komoly gazdasági hátországa, nincs nagy elérésű pártmédiája. Kis párt, aminek egyetlen értéke van: a morális tőkéje. Ezt az értéket sikerült megőrizniük máig. És ezt az értéket játsszák el Werber leszerződtetésével. Elgondolkodtató, hogy ez vajon kinek lehet az érdeke.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. szeptember 07. 13:34
Furcsa volt Ungár Petrát borostásan látni a nyilatkozatkor. Ezek szerint férfi hormonok is szorultak belé - sose hittem volna. De a logikája echte női: volt képe kijelenteni, hogy semmiféle bizonyíték nincs arra nézve, hogy Ron Werber gyűlölet kampányt folytatott volna 2002-ben. Ez csak azt jelenti, hogy ő akkor még babázott, és nem figyelt az aktuális politikára, sőt, akkor sem tanulmányozta a közelmúltat, amikor politizálásra adta a fejét.
Kanóc
2017. szeptember 07. 09:11
Na de ki fizeti ki Werbert?
koronaszepe
2017. szeptember 06. 22:29
Ugyan, ez szánalmas. Ha Donald kacsa lenne a kampánytanácsadójuk, Ő is "gyűlöletkarmesternek" lenne kikiáltva. Finkelstein így találta ki...
makapaka2
2017. szeptember 06. 21:10
Ez a tehetségtelen Berni Ron Werber agresszivitásával próbál szavazókat szerezni? Már így is tönkretette az LMP-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!