Ellenségek kívül-belül

2017. szeptember 16. 08:44

Alapvetően mindenki ellenségnek számít, aki nem Fidesz-rajongó, de nagy részük pusztán csak félrevezetett, elbutult ember, akikkel szemben a hatalom hajlandó nagyvonalúan kegyelmet gyakorolni.

2017. szeptember 16. 08:44
Ugró Miklós
Magyar Nemzet

„Az ellenség akkor igazán jó, ha nemcsak látható, kézzelfogható és felismerhető, mint a migránsok és Soros György, de titokzatos is, meg álcázza is magát, mint a készülőfélben lévő utcai zavargások külföldi szervezői. Ezek létét titkosszolgálati adatok bizonyítják, a titkosszolgálati adatok létét pedig Rogán Antal maga támasztja alá, akinek szavahihetősége Gyurcsányéval vetekszik. Ha már Gyurcsány szóba került, őt folyton le akarták lőni holmi titokzatos merénylők, úgyhogy amerre járt, mesterlövészek lepték el a tetőket, Fletó meg rendszeresen gyerekekkel vette körül magát, hátha így magába száll az orvlövész. A mai merénylők azonban nem valamelyik vezető személyt akarják levadászni, hanem mindjárt az egész rendszert döntenék meg. Ami azért is különös szándék egy demokráciában, mert a kormány leváltása egyáltalán nem azonos a rendszer megbuktatásával, de a kormánypárti megszólalásokban rendszeresen összemossák a kettőt. Természetesen, mivel kampány folyik, a kormányoldal nem érheti be csupán külhoni ellenségekkel, hazaiakra is szükség van. Alapvetően mindenki ellenségnek számít, aki nem Fidesz-rajongó, de nagy részük pusztán csak félrevezetett, elbutult ember, akikkel szemben a hatalom hajlandó nagyvonalúan kegyelmet gyakorolni.

No de a külföldi zsoldban álló civilnek álcázott ügynökök, azaz sötét hazaárulók, a Soros-terv végrehajtói, a készülő utcai zavargások hangadói nem érdemelnek illiberális könyörületet, örüljenek, hogy egyelőre csak pellengérre állítják őket. Gulyás Márton, Schilling Árpád, Vágó Gábor, mint a kormány első számú közellenségei, még erőszakos eszközök használatától sem riadnak vissza – a Fidesz alelnöke szerint. Ha valóban ők jelentik a legnagyobb veszedelmet a kormányra, akkor tényleg nagy a baj. De a kormány ellenük is megvédi az országot, miként minden rendű és rangú, önmagát ellenzékinek mondó alaktól és alakulattól, akik, illetve amelyek közös jellemzője, hogy csak a hatalmat akarják. Ellentétben a Fidesszel, amely kizárólag szolgálni szeretné a nemzetet. Példamutató alázattal és tisztességgel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. szeptember 18. 05:57
Minden szava igaz.
simonvitéz
2017. szeptember 16. 20:36
Ugro Ur,szerintem jobban tette volna ha a G-nap utan leigazol a Magyar Idokhoz.Akkor talan nem lennenek annyira verejtekszaguak az irasai.Jovore a varhato oriasi jobbik bukta utan varhatoan nadragszij-meghuzas lesz a Simicska birodalomban is..
Mindjárt
2017. szeptember 16. 18:37
Simicska? Az a Simicska akinek a seggét nem is olyan régen csontig nyalta a fidesz csürhe? Az a Simicska aki megtanította a felcsúti cigány gyereket késsel villával enni? Az a Simicska aki a felcsúti cigány katona és szobatársa volt? Az a Simicska akiről a kádárspicli felcsúti cigány jelentett? Az a Simicska akivel Orbán kötösen fosztogatta ezt a szegény országot? Az a Simicska akinek nem is olyan régen az egész fidesz csürhe csontig nyalt? Az agyhalott, kádárista nyugger fidesz birkák mindent lenyelnek.
balsors
2017. szeptember 16. 17:41
Aki nem Simicska hátsójával van elfoglalva az "félrevezetett, elbutult ember".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!